lørdag 18. september 2010

DAGENS TRENING (10km)

Gjennomsnittstid - 5,58 (10.0), 12,5+
Gjennomsnittspuls/Maxpuls - 157/189

Trukket ned av tøyestopp.Totalt 11,38km
Selve turen skulle ikke være mer enn 10 - men hjernen taklet ikke kompleksiteten av å løpe kortere sløyfe på tilbaketuren - og jeg endte på 11+. Bråstoppet likevel på 10 - men etter å ha tøyd og gått 300m - tok utålmodigheten over - gange tar jo en evighet, spesielt i industriland uten noe annet å se på enn gress og lyktestolper.
Legg merke til de fine 'løpegrøftene'.


Denne gangen kom jeg til 4,5km før jeg måtte å tøye høyreleggen. (Stoppet klokka i pausen). Stiv som en stokk og full av melkesyre - ubrukelig. På forrige tur - stoppet jeg 3 ganger på første km og gangen før der måtte jeg avbryte mølleintervallene - alt på grunn av samme problem med høyreleggen.
- prøvde med Rehband på onsdag - det hjalp ifjor med beinhinnetrøbbel, men gjorde ting verre denne gangen, rev av etter 1km, dinglende irriterende i drikkebeltet på resten av turen.
Begge disse udokumenterte treningen forbigåes og fortrenges herved.

KRISE:
Fortsetter dette blir det tøyepause hver 3.km på søndag
- kan bli en langdryg affære.

GRENSELØST IRRITERENDE.

Faktisk enda mer enn leggene.
Garmin 305 og Windows 7. Crasher nesten hver gang, bluescreen og intense lyder. Til nå - har det gått bra innimellom, hvis jeg ikke åpner noen programmer på forhånd - men jeg føler likevel laptoppen gråte av frykt hver gang klokka nærmer seg. Idag var det 4 crash på rad - ingen sjans, så nå må jeg tilbake på xp for å laste inn livsnødvendige data. Fram og tilbake og ekstraslit. Minnebrikker og ledninger overalt.

Har geekegooglet og jaktet på løsninger. Jeg er ikke alene men Garmin nekter for at denne situasjonen eksisterer så da er jeg vel like langt.
- noen andre som har opplevd dette?


8 dager igjen og jeg har aldri vært verre i beina. Nå blir det bare daffing framover (tror jeg), kanskje Pilates/Sykling på tirsdag og ellers ROLIG løping.
Helt blank både på leggfiksing og løpsforbredelser.

2 kommentarer:

 1. Leggen høres ikke bra ut, men den kommende uka nå bør jo være rolig uansett - kan du ikke bare stå over løping fram til søndag? Evt. ta noen alternative økter? Jeg er helt sikker på at det vil hjelpe.

  (Psst - har du hørt om Mac? ;) )

  SvarSlett
 2. Pøh, Mac du lissom.
  Jeg er fordomsfull Applemotstander, ble nesten skilsmisse da 8K kom hjem med Ipod Nano.

  Joggefri fram til søndag (uansett hvor smart) har jeg ikke nerver til :-))

  SvarSlett