torsdag 21. april 2011

GÅRSDAGENS TRENING (10km)

Gjennomsnittsfart - 7,10/km, (8,4)
Gjennomsnittspuls/Max - 151/181
Maxfart 11km/t - bare for å ha sagt det.


Gårsdagens Totalt 10km
Laderunden m 8k & gammelk.
Siste, og eneste, gang jeg har løpt denne runden før var påska 2009. En knapp måned før bloggstart. Hvis jeg velvillig legger inn jakketull, dotull og noen minutter dødtid på toppen er jeg cirka 4min raskere enn i 2009 & helt ærlig er ikke det alskens å skryte av.
- ren betaling for å unngå stigning på mølla. Bena var allerede før start giktiske med en lingering asfaltstølhet, og da bakkene satte inn gikk de i full tømmermodus. Trenger en helt nytt batteri muskler til å takle slike bakker. Fjellturene på mølla hjalp ingenting.Scenic.

Hadde jeg løpt her hver uke hadde jeg glatt seilt igjennon sentrumsløpet under 55. Altså jeg har ingen målsetning om 55, kun bedre enn fjorårets 58, men - just saying, for denne løypa er brutal. De fleste bakkene er så bratte at du må gå og når du snur og løper nedover suges all kraft ut av lårene slik at du også må gå i småbakkene. På dette tidspunktet er det bare viljestyrken som hindrer deg i å gå nedover og bare påsketuristene som holder deg løpende på flata.

Pluss: Treningseffekt, vær og mykt underlag
og lavere snittpuls enn sist.
Minus: Allergi og generell mangel på fart, muskler og kondisjon, og at jeg har verdens laveste treningsprogresjon. Møllelatskap.
+ GRETE WAITZ, hvis prestasjoner og bok hjalp meg over den aller første dørstokken. Både sjokkerende og ufattelig tragisk, det har vært så stille i media at jeg faktisk trodde hun var på bedringens vei.


Idag?

Skal såre muskler
leges i Pirbadets dampbad.

8 kommentarer:

 1. Det så ut som en idyllisk tur!
  Herlige vår.

  SvarSlett
 2. Idyllisk, er det en av disse kjærlighets turene dine?

  SvarSlett
 3. Nix, dette var ingen kjærestetur, kun slit og utsikt -)
  - men vår og bart er det, spiller ingen rolle at det fossregner da.

  SvarSlett
 4. Pirbadet er gull verdt! Skikkelig deilig å slappe av i velværebassenget.

  SvarSlett
 5. Hei skjønne!! Det er den eneste overskriften jeg har sett i hele dag som ikke ligner på påske i det hele tatt! Hva fikk du i egget ditt?! Og hvem er gammelk?

  Håper det har vært en fin ferie i alle fall. <3

  SvarSlett
 6. Påskeegget var så fullt at jeg har ikke nok ord & gammelk er opphavet formerly known as DonRoss.

  Ferien er over og jeg er tilbake i allergyvalley.

  SvarSlett
 7. Hva er det med denne tøyingen midtveis? Har det noe for seg, eller er det bare et triks for å få seg en liten pustepause? (Jeg vet vel egentlig svaret på det :P)

  Jeg har også spist ubeskrivelige mengder påskegodt, det gir en fantastisk lyst/motivasjon/hang/besettelse til å trene for å bli kvitt hver eneste påskekalori. Starter med to økter i morra - men nå er det siste påskegodt -orgie foran Poirot som gjelder :)

  SvarSlett
 8. Tøyespørsmålet overhører jeg glatt, spesielt med tanke på at jeg tøyde hele 4 ganger på dagens tur.

  - påskegodtinntaket er her nettopp avsluttet, ganske nøyaktig for 5min siden da vi delte den siste konfekteska (som 5k hadde med fra NordNorge). Nesten så vi kranglet om å få minst.
  (da begynner vi å bli lei da).

  Pass på leggene under alle disse øktene!

  SvarSlett