torsdag 17. februar 2011

MISERY BLUES

Gårsdagens Trening:
Totalt 0km. Uka so far:
Hist og pist bakkegange.

Syke barn, mild forkjølelse og mental grums. Igår var 3ks første skoledag på over ei uke og han er fremdeles ikke 100%. Kom meg over dørstokken, påkledd og utstyrt hjalp jeg 3k med skibæring. Skulle følge til bussen deretter morgenjogge.

Men mens jeg stod der og så på snøen som lavet og bilene som sklei rundt og slet med svingen, ble det fryktelig kaldt. Da bussen kom gikk jeg hjem. Hele veien ned bakken. Datt 3 ganger. Slo kneet - og ga meg over til selvmedlidenhet og lakrissnører.
Isen blir tynnere for hver dag.

Today: Har jeg store planer.
Spenst averterer med
uforpliktende prøveuke.
juhuuuu.

11 kommentarer:

 1. God dag løpegale deg.
  Jeg har behov for å fortelle deg at jeg har meldt meg på trening; pilates og sumba. Har danset i mange år, men her jeg bor nå er det umulig å gjøre.
  Vel, jeg følte bare jeg måtte dele denne informasjonen med deg siden jeg er en trofast fan av bokdelen av bloggen din, og ser med undring og nysgjerrighet, på den andre delen av bloggen din. Har du forresten vurdert å dele bloggen i to? Det er jo ikke veldig viktig, men det er av og til vanskelig å anbefale bloggen din som bokblogg fordi den er full av løping - SOM ER BRA - men ... det er liksom ikke helt en bokblogg heller. Heia!

  SvarSlett
 2. Må også fortelle: Jeg har endelig kommet igang med trening - igjen, har vel vært over et år borte, men nå altså i gang igjen, og synes det er såå morsomt. Trener funwalk, afrodans, sumba mm. Jammen meg er det godt med disse treningsendorfinene. Kommer nå til å lese dine treningsskriblerier med like stor interesse som bokomtaler: ))

  SvarSlett
 3. Alle sorger forsvinner
  Hvis du på Sats går og spinner

  SvarSlett
 4. Hihi. Tenkte du hadde glemt et 1-tall eller 2-tall foran nullen.

  SvarSlett
 5. haha Astrid, gruppespinning har jeg bare vært på en eneste gang, og det var SKUMMELT, alt du har lært meg i det siste om spinningsko, pulskurver og overutvikling av selektiv lårmuskulatur, gjør det ikke mindre skremmende.
  - men kanskje burde jeg benytte muligheten denne gratisuka på Spenst?

  Knirk & Kirsten, strålende nyheter. For den hemmelige kjellermotivet med å drive bokblogg er jo å inspirere leserne opp av sofaen - med 'gladjogg'.

  Jeg vurderte et øyeblikk å dele bloggen før jul ifjor, hadde ikke egentlig noe lyst men laget et konkurranseinnlegg på det)

  Tilbakemeldingene kan du lese her
  http://moshonista.blogspot.com/2010/11/lp-les-vinn-bker.html

  Det jeg liker aller best er når lesere blir løpere og løpere finner nye bøker, sånn sett brakte dere begge 2 i dag lys&varme inn i mitt slitne snømåkeliv :-))
  - selv om jeg selv ENNÅ ikke har turt prøve meg på zumba.
  Brave people!

  - men altså:
  Dette er en bokblogg
  (+ en litt surere løpeblogg)

  SvarSlett
 6. psstt, Camilla, vi krysset hverandre.

  0 er det riktige tallet, det har vært ei elendig treningsuke, men idag har jeg vært flinkere.

  SvarSlett
 7. Det er befriende å lese at alle ikke er like flinke hele tiden. Selv om du har vært flink i dag. Så det så!

  bøker ja..jeg har innsirkling 2 liggende her, men har ikke lest nummer 1. Bygger de mye på hverandre slik at jeg må kjøpe eneren og begynne med den først?

  SvarSlett
 8. Jeg ville lest nr.1 først, det gir opplevelsen av toern mye større.
  - enkelte karakterer går igjen og stilles i nye lys, ikke minst den manglende hovedpersonen, David.

  Mitt mantra:
  Les alltid enern først
  Toern nr.2
  og ikke lurkikk på slutten!

  (dagens ordrebekreftelse: Subber.
  Montro om google har lest bloggen min?)

  SvarSlett
 9. Å men det er ikke bare spinning som gir Mening til Livet! Gleder meg til å lese rapport om alle gruppetimene du har vært på på Spenst etter prøveuka :)

  SvarSlett
 10. Åmen, falle tre ganger, så uflaks! Uff.
  Men spinning er da så visst ikke skummelt! Zumba derimot...

  SvarSlett
 11. Just one of those days, snuppa. Godt noen blogger om treningøkter som går i dass også.. Skal bli flinkere til det selv. Klem. Ps. Nå trenger jeg snart noen nye bokanbefalinger!

  SvarSlett