søndag 4. april 2010

GÅRSDAGENS TRENING (6km)

Gjennomsnittsfart - 6,03/km (inkl. gange)
Gjennomsnittspuls/Maxpuls - 164/182

Gårsdagenstrening på Tiller - (nå er jeg hjemme igjen i østen)

Ingen tull med veier og løype denne gangen. Motvind og litt større fart gjorde derimot at jeg hadde en liten mentalsmelt og stoppet på 4,66km for å gå opp slutten av bakken - ikke helt fornøyd med dette da det kun var 1km igjen til 'mål'. Fremdeles snørrete med sår hals men føler meg MYE bedre enn forrige uke.

POSITIVT: Jeg svømte 1000m fredag - inkl. x antall pauser. Da jeg var ferdig hadde jeg ennå igjen ca 4,5t med svømmehall - så det ble noen meter ekstra - men mesteparten av tiden ble kanossasubbet imellom dampbad og boblebad. Etter 11t totalt i Pirbadet tildeler jeg meg selv Påskens tålmodighetspris.

NEGATIVT: Mer sjokolade og påskegodt enn man skulle tro det var mulig for et enkeltmenneske å få ned.

Ellers: Er vi alle enige om at det var en fin påske - ihvertfall er jeg enig. Jeg har spist, løpt, svømt, lest og stort sett holdt meg unna pc og tv - til og med sosial omgang har jeg fått til :-)

7 kommentarer:

 1. Back on track! Du er vel god! Ikke glem at statusen som tv-slave krever aktiv tv-titting. Selv har jeg nettopp oppdaget Paradise Hotel på tv3.no og tilbringer siste påskeinnspurten foran pcen. Yiha!

  SvarSlett
 2. I'm on it!!
  Nedlastingen av alle glemte episoder starter NÅ :-)

  Parradaise så jeg forrige gang og en dansk versjon før det - men denne gangen har jeg ikke helt klart å motivere meg
  - derimot følger jeg nøye med på 71'nord for å se om du snart dukker opp!!

  SvarSlett
 3. Gud så god du er!! Jeg får nesten angst når jeg ser blogginnleggene dine på scrollen i min egen blogg. Dagens trening, 8 km, dagens trening 6 km.. Hulk, jeg har falt helt ut og er tilbake til sofaen. Men nå har jeg bestemt meg for å bruke bloggen din som motivator. I dag er første dagen uten cola-light, derav dundrende hodepine. I tillegg har jeg tatt min siste snus, noe som gjør at livet føles fullstending meningsløst. Sammen med altfor mye vin og sjokolade i hele påsken er dette nesten litt mararitt-aktig. Men som sagt: målet er å kunne lese bloggen din uten angst og dårlig samvittighet.

  SvarSlett
 4. haha - akkurat den effekten jeg vil ha - hulk og skyld.

  - men hadde du sett meg nå, halveis i treningsklær (for jeg skulle løpe men feiget ut), munnen full av tyrkiskpepper og mann som mekker fløtepasta på kjøkkenet
  - hadde du garantert tørket
  tårene!!

  Lettbrus er forresten djevelensverk - vin og sjokolade derimot, gudeføde med komplikasjoner.
  (og pstt - ikke glem å tenke positivt høhø)

  SvarSlett
 5. Bra jobba både på jogge- og lesefronten ingalill:-)

  Også er du altså på Kattem nå, jeg trodde du holdt til på Østlandet jeg!

  SvarSlett
 6. Bypåskeferie i Sør Trøndelag Siri.

  Kjekt med gangstier og fortau, slikt har vi ikke på landet - her løper vi i veikanten med søle rundt ørene og livet som innsats.

  SvarSlett
 7. Hahah! Lol. Jeg gjør ikke det. :)

  SvarSlett