onsdag 17. august 2011

GÅRSDAGENS TRENING (11km)

Gjennomsnittstid - 6,32/km, temp 16+
Gjennomsnittspuls/Max - 155/191

Mens det ennå var sol.

Gårsdagens Totalt 10,81km
Hestestien tur/retur (snupkt 5,4km)
I samme øyeblikk regnet ga seg og sola tittet fram var jeg ut døra. Da hadde det regnet sammenhengende i 2 dager, E6 mot Hamar var skylt bort, måtte nesten ha årer i bilen kvelden før
,
men i skogen er det fint og tørt, tenkte dummedorte.

Enkelte plasser var det helt ok, der sola skinte og det var åpent og bredt. Inne blant trærne var det et annet landskap. Sørpete, sleipt og enkelte plasser måtte man nesten svømme. Turte knapt løpe i de steinete nedoverbakkene. Null feste, som å løpe på vinteris.

Like etter snupunktet begynte det også å regne. Først yr, så vanlig regn, så villeste amazonafrikaregntid. psstt, ja jeg vet amazonas er i Brasil. Har aldri vært ute i så kraftig sprutregn før. Det bøttet ned, presset meg krumbøyd og stod som sprinkleranlegg fra asfalten. Vassing mer enn jogging.
- og de forbikjørende pekte og lo.

Gps-en ble først tatt av og hektet i bh-stroppen, men t-skjorta ble etterhvert så våt at jeg ikke hadde noe annet valg enn å stappe den ned i selve bh-en. Fuktig svette valgt over himmelens brannslange, akkurat der og da hadde jeg veldig lyst på en 310. Men den overlevde, logget turen og oppførte seg som vanlig eksemplarisk.

LIKEVEL
, på 3dags meen etter lørdagens festlige lag, kropp som slepte, vonde knær, vond vilje og jevnt over (v)ondsinnet, var vannstyret velkomment. Det tok fokus bort fra den fysiske elendigheta og ga utallige muligheter for stopp, gange og småjogg.
Det var uansett det eneste jeg hadde energi til.
Så får jeg heller leve med at jeg i helga druknet hele sommerformen.
What goes around osv osv....

9 kommentarer:

 1. Det var litt av et sjølslag!! :-) Bra gjennomført uansett og godt at regnet dugde til noe positivt da; kan saktens være deilig å fokusere på været og ikke ens engen kropp noen ganger når man løper!

  SvarSlett
 2. Og jeg som trodde du var fullstendig invalidisert etter helgens eskapader! Godt nytt, og husk at det er grenser for hvor lenge du kan skylde på noen glass vin for manglende form ;)
  - Pulsklokka i bh'en, det skal jeg huske på neste gang det øsregner!

  SvarSlett
 3. Ja, Silja, jeg tror regnet og sørpa reddet meg igår -)

  Astrid: Jeg trenger minst ei uke pr. treliter, som vil si at jeg kanskje er tilbake i tidlig vårform til halvtraver'n, som jeg kanskje skal løpe, ihvertfall hadde jeg tenkt det før promillejoggen.

  Føler meg nesten litt illojal men man heller litt mot 310 på slike turer, da slipper man i det minste stresset med å redde klokka.
  - selv om den logget helt fint, også fra de dype daler -))

  SvarSlett
 4. Du kom deg ut, du kom deg hjem, du druknet ikke, klokka funker og neste gang blir opplevelsen mer eller mindre garantert bedre. Mission accomplished!

  SvarSlett
 5. (hehe), er det alle disse trialthonendorfinene som fremdeles herjer?

  Du har selvfølgelig rett
  , det blir bedre!

  SvarSlett
 6. hei
  drikker du !!!
  formen kommer fort tilbake
  her på værøy har jeg klatret i fjell idag
  (og jeg mener klatret)i 4timer
  stupbratt 17 grad sol

  SvarSlett
 7. Ingen drikking her, ivhertfall ikke mer, og ikke på denne siden av OM.

  Fjellklatring hadde sikkert vært bra for mine legger også!

  SvarSlett
 8. Litt av en tur! Godt du hadde næringsvett og fikk reddet klokka. Hadde tatt seg ut og ikke fått logget en sånn tur. Da hadde det jo bare vært sløs å løpe når himmelens sluser åpnet seg.

  SvarSlett
 9. Ja, klokkeredning er førstepri
  , ingen gps, ingen løpeglede -)
  (dessverre)

  SvarSlett