tirsdag 14. juni 2011

DAGENS TRENING (8km)

Gjennomsnittstid - 6,10/km (9,7), temp 14+
Gjennomsnittspuls/Max - 156/178

Jungeldal - er det rart man pollendepper.

Denne bakken er ikke en del av løpeturen, men oppvarminga.


Dagens Totalt 8km
Valget stod mellom, delvis flatt på asfalt eller opp/ned på våt sølegrus. Jeg valgte grusen i den forhatte jordbærløypa. Tenkte den ville gjøre det enklere å holde farten nede. Ingen vits å bry seg med pulsen siden det bare er opp eller nedoverbakker.
1km opp - 1km ned.


Greide ikke å holde farten nede idag heller. Altfor fort nedover og altfor sliten oppover. Neste uke, derimot er det slutt på lapskausen, da kryper jeg tilbake til Greteprogrammet og langturen skal SUBBES


, helst over 6,30.
Så er jeg fri til å løpe +-6 på de kortere.


Scena, trappene og bankplassen på Eidsvoll holder på å drukne.
Det er ikke lenge til jeg kan stikke tærne i Vorma rett fra kjøkkenvinduet.


Regn?

Det pøste ned fra tidlig morgen og fosser fremdeles. Akkurat under løpeturen derimot, gikk det fra fuktig dusk til stekende sol. Det ble varmere og varmere
og de siste 500 var jeg som en løpende stekepanne
Typisk, 2 regnjakker hadde jeg føre varet, og jordbærløypa ble valgt fordi jeg ville ha kortest mulig vei hjem, klissvåt,
- også ble det sol... Typisk.

Ellers måtte jeg som vanlig tøye høyreleggen, denne gangen like før 4km. Det gjør bare vondere og vondere, men etterpå, etter en kort stopp, er den god som ny. Må vel bare finne meg i det.

Ikveld? Siste barneskoleavslutning for 3k.

7 kommentarer:

 1. Ville stort sett ha jublet over å få sol når jeg forventet regn, men det er klart det blir litt tøft når man er kledd for selveste syndefloden. (c: Program er sikkert lurt, i alle fall om man vil lapskausen til livs (har et anstrengt forhold til lapskaus, både innen kropslig bevegelse og ernæringsmessig).

  SvarSlett
 2. Det er råvansklig med subbe-tempo...tror det enkleste er kjedelige, flate stier hvor subbegangen ikke blir forstyrra av bakker og den slags...

  Sola..ja..den vil jeg ha:)

  SvarSlett
 3. Det gjelder å kaste seg ut døra når sola titter fram, for det kan fort gå lenge til neste gang!

  Usj, den leggen din er ikke bra, har du en plan?

  SvarSlett
 4. Jeg burde kanskje ikke ha klager for mye på været. 1t etter jeg var hjemme igjen lynet og haglet det, da var det tross alt bedre
  med litt sol -)
  ( - servering av pølselapskaus
  burde være straffbart.)

  Marit: Subbing er en kunstart!

  Marit: Leggen er et mysterium, den eneste planen jeg har er mer subbing og tøying så ofte som mulig, også midt i løp hvis det er nødvendig. Mysteriumet er jo at den nesten alltid blir ok, etter tøyestoppen.

  PlanB er 5km oppvarming
  UANSETT, det er vel sånn det er når man blir gammel, kroppen trenger en halvdag på å bli varm.

  SvarSlett
 5. Tsk tsk. 7:00 på sakte turer, 5:30 på korte!

  Og en presisering her. Subbing er teknikken, ikke farten :)

  (Knis, ser deg for meg med to regnjakker. Jeg har aldri skjønt folk som løper med regntøy - jeg mener, blir du ikke svett når du løper? Hva betyr noen ekstra dråper?)

  SvarSlett
 6. hehe, både 7 og 5,30 er fortiden like vanskelig. Det er noe galt med autopiloten, knappen er stuck på 6.

  Imorgen derimot: KRISE.
  Jeg oppdaget nemlig sent i går kveld etter middag, vin og en diger nidarpose at Iformløpet er på lørdag, trodde det var neste uke ???

  Jeg har nå vært syk, eller ytterst allergisk, who knows, siden denne tirsdagen og har ikke vært utenfor døra bortsett fra sjokoladeinnkjøp.
  (50% på DIGRE nidarposer på kiwi, hint hint -))

  Faktisk, med tanke på antall sjokkoposer er det mer sannsynlig at det er allergi over influensa, men det føles helt likt.

  Skal se lørdagen er dagen, da kroppen endelig har fått med seg at 7-er fart er passende tempo.

  Dobbel tsk.
  Regnjakkene var hovedsaklig for gåturen til løypa - og garminbeskyttelse. Tok de av i stekende sol.

  SvarSlett
 7. Oj sann! Men du vet, karbolagring og hvile er jo tingen før løpskonkurranser. Og så har du jo sluppet å grue deg så lenge? Satser på at influensa/allergi blir kurert av enda litt mer sjokkis - og lykke, lykke til i morgen! Kanskje kommer jeg og heier - selvfølgelig HELT tilfeldig bare fordi jeg skal sitte og drikke kaffe og være hipp og kul på Grünerløkka.

  SvarSlett