torsdag 16. juni 2011

RAISING MARILYN


No Humans
Involved
(2008)
- Kelley Armstrong

Women of the Otherworld 7
Hva jeg synes om de første 6.
Bitten & Stolen
Dime Store & Industrial
Haunted
, Broken


Det var altså denne serien som skulle være ferdiglest i 2010, men serien vokser og jeg dilter etter, litt uinspirert, for selv om jeg fremdeles liker Armstrong, har kurven vært bratt nedover siden førsteboka, Bitten.
Jeg skjønte først omfanget av likegyldigheten, da jeg suste gjennom J.R.Wards 9bind Black Dagger Brotherhood på 2mnd. 7 bind Otherworld har snart tatt 2 år.


Men jeg gir meg ikke og skal gjøre mitt beste for å bli ferdig iår.
Faktisk var denne boka om om necromancer Jamie, hun kan snakke med/vekke/kontrollere døde, en opptur. Mindre kompliserte og innfløkt enn de 2 foregående, med mer fokus på mennesklige forhold enn zombiejakt og fiffige heksetriks.

Story: fastforward for jeg ligger 16 omtaler bak skjema.
Jamie er kjendismedium. Hun kontakter døde på tv, på liksom, og ingen vet at det er ekte. Så blir hun selvfølgelig kontaktet av ånder hun aldri har vært borti før og må tilkalle alle karakterene fra tidligere bøker for å få hjelp - og endelig,
Endelig blir det sexytime, med varulvalfa, Jeremy, (oops spoiler).

Anbefalt?
Som sagt, svak opptur, men uinspirert.
Jeg er fremdeles fan, men skal rive ned noen plakater.

No Humans Involved
hos tanum.no
Armstrongs hjemmeside.

Bok 8, Personal Demon
, handler om kaosdemonen Hope.
Hun skal infiltrere Cortezkabalen.

2 kommentarer:

 1. Det er regn lenger sør i landet og. Det er sikkert bra for kjøkenhagen min - men eg ynskjer sol i ettermiddag når eg skal tynne gulrøtter. Neste veke skal eg til byen - i retten, veka etterpå er siste veke på jobb før vi reiser på tur til Sogn og Gudbrandsdalen. Så eg trur eg utsetter joggeturane mine til hausten! Hels god sumar til alle K'ane.

  SvarSlett
 2. hei, hei,
  Her gror det som aldri før, ingen luker og ingen klipper gresset, fordi, jeg er fritatt og han andre venter på ferien, da skal ha visstnok klippe gress hver eneste dag. Kanskje jeg burde
  ta en byferie -)

  Jeg venter også på at det skal slutte å regne så jeg kan sykle på biblioteksalg, det er lurt å sykle til boksalg, da er det begrenset hvor mye man kan ta med hjem.

  (psstt, takk for bursdagsgaven, den gikk til joggeutsyr -))

  SvarSlett