fredag 21. mai 2010

POLLEN SKIT.

I 4 dager nå har jeg vært fritatt for verden, overlevde såvidt 17.mai. Langflat til sengs med piller og farris. Trodde det var influensa - for det hadde 8K. Så begynte det å regne (og petter ned han datt) og vi ble begge magisk kurert. Dvs 8K ble frisk og jeg ble bare bedre. Styrtregn og tordenvær igår og jeg greide faktisk å løpe litt idag.
What can it be??


Totalt 6,81km.
Det var pyton, stive ben og sved i brystet - slet voldsomt med pusten. Siste trening var 15.mai og det tror jeg må være den lengste perioden med treningsfri jeg har hatt - siden jeg begynte å løpe. (2kg opp og aldri følt meg dorskere).


Enda værre - tordenværet gjorde også kål på bredbåndsboksen (modem?) - så nå er vi uten internett og kommer sikkert til å være det hele uka. (denne kundeservicen har jeg vært borti før).

- så derfor blir det magert med blogginnlegg framover - til nød et og annet stjålet bibliotekøyeblikk - som nå.

Leseupdate.

Jeg har endelig begynt på Knausgård4 - forbreder meg til neste bokbloggturne - Barnepiken - med å lese Darkos Housemaid og føyser igjennom Otherworld. Tårnet ved senga er høyere enn noensinne.

6 kommentarer:

 1. Å nei, uff - pollenallergi og ikke internett samtidig :( Du har min ytterste medfølelse! Men håper Min Kamp 4 får opp humøret ditt - gleder meg til å høre hva du skriver om den. God bedring!

  SvarSlett
 2. Å nei! Lurte nok på hvor det hadde blitt av deg, skjønne!

  God bedring og lykke til med nettet! Bra du har Knausfis fire å kose deg med, finfin bok.

  Stor klem fra meg!

  SvarSlett
 3. - men boksen var ikke død
  fortsettelese - magisk resurrection, etter alt det strevet jeg hadde med å forbrede uker uten nett, kom jeg hjem til å se en utsurfet teensy påstå at det var PÅ hele dagen ??

  (, javel DA, så må jeg vel hviske indre unnskyld til hu supportdama jeg skjelte ut.)

  Skjønner dere ligger langt foran meg i løypa når det gjelder Knaus.

  SvarSlett
 4. Pollenallergi er noe %$/((/&&#$! Vi har akkurat begynt å få pollenspredning i Finnmark, noen uker tidligere enn vanlig, og jeg har så vondt i øynene mine! Klarer nesten ikke lese, og det ser ut som om jeg gråter hele dagen - æsj, dessuten blir jeg sur av allergitabeletter, så jeg venter i det lengste med å putte det i meg. Men fint å høre at du var blitt litt bedre :-)

  SvarSlett
 5. - det eneste som hjelper en skakket stund er REGN og asfalt - ikke helt ideelt å bo på landet.
  2 dager med heftig tordenregn var ihvertfall nok til å få meg opp av senga - har også bestilt nytt merke tabletter, noen påstår jeg kan ha blitt immun.

  , men det er vel blasfemi å ønske seg regndager - på første soldag etter en elendig vår :-)

  God bedring til deg også!!

  SvarSlett
 6. æsj..så utrolig slitsomt og irriterende med pollenallergi...det er surt når kroppen bare ikke vil!

  det kan regne godt om natten synes jeg..men på dagen vil jeg ha sol nå altså ;)

  SvarSlett