tirsdag 4. mai 2010

GÅRSDAGENS TRENING (6km)

Gjennomsnittsfart - 6.00/km (10)
Gjennomsnittspuls/Maxpuls - 159/186


Totalt 6,36km.
Litt forkortet tur pga div avleveringer og hentinger, slapp unna 'killerbakken' på bilde, som i de fleste tilfeller kan beskrives som en svak helling - men som på slutten av løpeturen er rene K'jaro, egentlig litt sjokkert over hvor liten og flat den ser ut på bildet - må være noe feil med kamera (eller fotografen).

Pains & Gains.
Hadde jeg skrevet dette igår som planlagt ville jeg sagt at alt var bra og hæl/akilles mye bedre, gratulert meg selv med smart 2 dagers pause - for under løping kjente jeg den knapt, idag derimot er stivheten tilbake, supplert med en irriterende klikkelyd - ned trapper, samme lyd og følelse jeg har under knebøy.

Høyre kne som gjorde vondt under lørdagens styrketrening (som jeg ikke har nevnt) var ok, det strammet på utsiden men innsiden som plaget meg på lørdag var under kontroll, tilstede men ikke vond.


Lukker øynene og går utifra at pausen gjorde godt for ben - for resten derimot har det vært pizzahell og det var såvidt jeg kom meg opp av sofaen - operasjon - lett-som-en-maraton-fjær, har fått et imidlertidig men alvorlig setback.

Denne uka får bli en overgang - neste uke er det alvor - i verste fall må jeg søke krisehjelp borte hos kostholdsfreakene.Gikk opp den bratteste bakken - men sprang en lyktestolpe lengre enn sist, alt teller.

Ellers
Tung, dorsk og urytmisk, noe som tydelig kan leses av farten, men ble heldigvis litt bedre på slutten. Tror det er allergien som har begynt å blande seg inn, har begynt på tabletter men de gjør meg trøtt og uopplagt når de virker - og konstant influensasyk når jeg sluntrer - ingen vei utenomIdag derimot ingen allergi probs. Våknet til snø, nordavind og sykkeltur. Årets første, døde lår og hivende pust. Synd jeg glemte pulsbelte. 9km totalt, inkl. gange opp bakken. Foreldremøte i midten. Skulle egentlig ikke telle som trening, men været oppgraderte turen fra kos til geriljapulsøkt.

- på med ulltrøye, lue og stilongs, det er jo bare 4.mai, ingen grunn til å klage, det er tross alt en grunn til at bunaden er laget av lag på lag med ULL. (psstt sykkelen er lånt av hu som eier pc-en jeg sitter på)

4 kommentarer:

 1. Hahaha! Jeg lo så høyt at jeg skremte de andre datanerdene på kontoret!

  Tenkte så klart, Ooo, kostholdsfreaker, kanskje jeg kan få noen venner/tips/nye diettplaner. Høhø. Og så var det meg da. Vekker.

  Hva slags styrketrening er det du bedriver?

  SvarSlett
 2. Ja si det?

  Type styrketrening som skal styrke løpsmuskulatur, legger, ankler, knær, korsrygg osv, men jeg er elendig på det, nedprioriterer og blir like støl hver gang, ihvertfall ikke sterkere.
  - tror meg må finne meg noen timer på den lokale dametrimmen
  - bare det slutter å snø og jeg kan sykle.

  - det er bare å øse fra din ekspertise.

  SvarSlett
 3. Øs pøs.

  Jeg ville tatt noen timer eller i det minste kjøpt en dvd, tror ikke jeg hadde orket sånne kjedelige øvelser hjemme i stuen. Du er så fåkkings flink jaffal. Sykle i snøen..

  SvarSlett
 4. yeps, det får bli å karre seg tilbake på dametrimmen og se dem uffe og akke seg over hvor svak og degenerert jeg har blitt det siste år, I told you so - i tjukke lag :-)

  SvarSlett