fredag 23. april 2010

GÅRSDAGENS TRENING (10min)


Hvis sola skinner og du er glad, har det bra og gjerne vil fortsette i din våryre boble bør du snarest hoppe til neste blogg eller avkommets 17.mai program - her er det bare elendighet, sureminer, selvmedlidenhet, psykosomatpsykoser og deprimert pillemisbruk.


Trekker pusten -

 • Jeg er syk, sviende bryst, bankende hode og hoste som flerrer halsen - ingen feber men det er også det eneste lyspunktet. Halsen er håpløs.
 • ALDRI I HELE MITT LIV - har jeg hatt så stive legger og aldri har jeg vært like encellet idiot som da jeg bestemte meg for å debutere med bakkeintervaller tirsdag. Vet ikke om det var oppover eller nedoverturen - men det er såvidt jeg kan gå - og i motsetning til knebøystølhet har dette direkte innvirkning på jogg,
 • - og under gårsdagens treningsforsøk på mølle - som varte i hele 10min før jeg hostende og svimmel måtte gi meg - var leggene stive at jeg måtte klamre meg til møllehåndtakene - mye melkesyre at de ikke ville bære.
 • - likevel måtte jeg til Oslo å hente startnummer - til Sentrumsløpet - som jeg sikkert burde holde meg langt unna. 5km bytramp hadde ingen gunstig effekt - hverken på legger eller øvrig helse.
 • Etter mye om, men, dertil, tog og Gardermoenhenting - greide jeg å bomme på foreldremøtedagen og måtte gå 4km hjem fra skolen (i vind, uten mp3 batteri)
 • - sykere, sykest.
 • SENTRUMSLØPET i morgen??, det kommer helt an på om jeg greier å kurere meg selv.
 • og på toppen av alt dette fikk jeg ikke igjen buksa mi - som forrige måned var løs og ledig.


Ingen treningsgrafer - kun et kart over min syketramping i storbyen og et glimt av Sentrumsløpets åpningsbakke - tatt fra slottstrappa.


Noe positivt?? - smuler.
 • Jeg fant fram til Litteraturhuset for første gang (jeg har lett før) - og spiste noe jeg tror må være en av de beste sjokoladekakene ever.
 • Jeg fikk lest ut hele Hestenes Klan (inkl. public display av tårer, både på tog og kafe og ikke spesielt smakfullt - boka er en del av bokbloggturneen og mitt innlegg kommer 18.mai.
 • Selma/salmalaks.
 • - og har jeg nevnt at jeg er SYK!.

Psstt - på menyen kunne jeg lese at etter 22.00 er det kun 49,- for et glass rødvin. Hele denne uka er Russlandsuke , idag skjer dette - og - det aller meste er gratis.

Idag er det også Verdens Bokdag - noe jeg skal feire på sykevis i senga (med bok og ibux) - NÅ!

7 kommentarer:

 1. God bedring, og hvis du er syk, IKKE løp i morgen. Det er ikke bra, og husk, det er ingen skam og snu. Etter et par dager i senga, passer nok buksa igjen. Gla i dæ

  SvarSlett
 2. Uff, det høres ikke bra ut! Men håper det hjelper med en stor kopp te med honning i kveld - riktig god bedring, og tvi tvi for at du er frisk og rask i morgen!

  SvarSlett
 3. Å nei, å nei!! Var det trekken som tok knekken på deg? Svært synd å bli syk. Drit i løpet, jeg har lyst å drite i Siddisløpet selv.

  Stor klem!

  SvarSlett
 4. Huff, for en nedtur!!
  Masse godbedrings tanker sendes din vei, pakk i deg hvitløk og det du måtte finne av vitaminer på din vei:-)

  SvarSlett
 5. Takk for alle bedringsønsker :-),
  selv om det ikke ser ut til å ha hatt noe effekt (hehe)

  to run or not to run beslutningen tar jeg i morgen, kan jo hende det skjer noe magisk over natta, jeg spiser som en gal, hvitløk, honning, grønn te, vitaminer, fisk, brød - konstant konsumering på jakt etter vidunderkuren.

  (leggene dog er et helt annet kapittel - og istandt til å velte hele lasset helt på egen hånd)

  Lykke til dere som skal løpe - både Sentrum og Siddis!

  SvarSlett
 6. Å jøøø, har itj du hatt på dæ oillonnjertrøya - huspå, sjøl om det e varmt i sola, e lufta skarp. Sjø.

  For å meir-eller-mindre sitere ei overvekt av den kvinnelege del av slekta.

  Og eg sender god-betrings-karma med oskevinden austover, UTAN å byrje stikke nasen i sky og fortelje om alle dei stakkars sauene som ligg og DØR der ute, med hjernebarksår, mjølkefeber, harde, lange fødslar, børframfall - for å nemne utvalde av siste to dagars pasientar.

  Berre for å muntre deg opp litt (!)
  (med ei kjensle av ei ondskapsfull mine eg lærte av kven det nå var, kan det ha vore eit par eldre kusiner, hmm, hmm - jo, nei, usikker, usikker....)

  SvarSlett
 7. Fivrel: Må bare takke for saueperspektivet, gruen som fikk meg til å fullføre :-)
  , du har forresten helt rett i å jøøø-e angående ulltrøya, har gått i langermet sådann siden tidlig høst og tok den av når sola skinte.
  (Nå blir det ull hele sommeren).

  - og nå som jeg har deg her.
  Gratulerer!

  SvarSlett