tirsdag 4. august 2009

lala...LOOKING AT THE RAIN... (best ever)
Det er kanskje unødvendig å si det - men det regner. Bøtter og spann og nonstop siden igår. Naprapattimen var kl.12,00 så jeg rakk akkurat og vinke besøket avsted før jeg måtte på sykkelen og ut i regnet. Værgudene må ha hørt meg komme og tok en halvtime fri slik at jeg kom meg tørrskodd fram.

På tilbaketuren ga de blaffen - klissvåt og rennende - men det gjorde ikke så mye - vel hjemme er det jo bare å skifte.


Jeg ble knadd, eltet og albuet men kurert er jeg ikke - om det hjalp i det hele tatt er foreløpig umulig å si. Det jeg kan si 100% sikkert er at noe maraton blir det ihvertfall ikke i September. Kanskje kan jeg fremdeles greie halve distansen men da må det skje noe her -- kjapt - straks - NÅ.


Good News:
Besøket overlevde innomhus (tom uten synlige plager) og forærte meg en flaske av Uglas hjemmelagde eplesaft + en basilikumplante ( jeg skrek til meg). 8K overlevde venstrekjøringa i Dublin og jeg skal gressenke meg foran TV og data resten av kvelden.


Dagens våte ferd blir ikke loggført da aktiviteter med krembollepauser i midten ikke regnes som trening (sier den strenge moshonisten). Jeg gulpet vaniljekrem opp alle bakkene så det er heller ikke en strategi jeg anbefaler - men godt var det.
(Juksebildet som overhode ikke har noe til felles med min bolle)

5 kommentarer:

 1. Janis Joplin, lenge siden jeg har hørt noe fra den kanten, men jeg fikk straks vibber.. gode

  SvarSlett
 2. Glemte å si at vi har hatt besøk, livlig besøk, kjeften sto ikke på den ene, den andre var litt mere lur, den tredje smilte og den fjerde sa at det var gost å være hjemme igjen.

  SvarSlett
 3. Haha! Gulpet vaniljeboller. :D

  Hvor mange treningstimer får du i løpet av en uke egentlig? Du er jo beinhard!

  Ha en strålende dag!

  SvarSlett
 4. Treningstimer - hmmm - mye sau og lite ull er vel litt nærmere sannheten enn beinhard (dessverre) :-)

  SvarSlett