fredag 7. august 2009

FLIS I FINGER'N.

For de som fortvilet og håpefullt venter på treningsinnlegg har jeg ingen tider og grafer og slå igjennom bordet idag heller. Jeg hadde pakket bagen. Alt var planlagt. Løping og styrketrening. 8km i flatløype var målet.

Først skulle vi bare en svipp innom Jessheim og til lege med 8K og den vonde, hovne albuen. En resept på smertestillende, i værste fall antibiotika og en formanende pekefinger var alt vi forventet - deretter skulle det trenes.


Det vi fikk var taxi rett til A-hus. Innleggelse og en diagnose som innehold ubegripelig sammensatte ord som - bursitt, betent, bakterier og slimpose. Det blir narkose og operasjon iløpet av kvelden (kanskje akkurat nå) og han må minst ligge på A-hus i 2 dager.

Feberen ble stadig høytere og albuen større og rødere iløpet av dagen og jeg som har narkose-skrekk (bare en av mine mange fobier) sitter her og hyperventilerer for meg selv. Han jeg har sendt til sengs var ikke særlig høy i hatten heller.

Rett fra flyet altså og rett strek inn på akutten og sånn for å ha sagt det var det ikke urinsyregikt (gout) - men kan komme av noe så enkelt som ei flis i finger'n for 1 uke siden.

Vi forlot Lillestrøm rundt 19.00 og var hjemme ca 22.15 - train, planes & automobiles - ihvertfall buss, tog og taxi.
(Sånn er det å bo på landet.)

1 kommentar:

  1. ahus/just found out my crp (c reactive protein) level has gone from 180 to 130. down is good. this means recovery is normal, no post op. infection. i read (on internet)that if crp is higher on post op. day 5 than day1, probably infection. so far its looking good for my arm.

    SvarSlett