fredag 19. juni 2009

URTEHAGEN FYLLES.


Det var denne Urtehagen da. Nesten overgrodd men ikke glemt. 5 kubikk jord (3 for mye) var bestilt til imorgen - men dukket ut av det blå opp idag. (hæh lørdag - har vi aldri sagt). Lasset ble dumpet foran huset og måtte trillebåres i slalom mellom trær og busker til urtekassa.

Procrastinators - jada - men når vi først setter igang - misliker vi det så sterkt at det går i rivende tempo. Fast forward 2 timer - spader, skitt og onde rygger. Legg forresten merke til den meget tekniske trillebår rampen 8KJ ingeniøret fram. Jeg foreslo et såkalt kjapt konstruert sliding-track (hehe) slik at rampa kunne gli mykt og lydløst fra ende til ende - men nope - for mye teori og lite praksis - her skulle det brukes muskelkraft.

Vi glemte å telle hvor mange runder det tok. Et trillebår lass i gangen dro ikke så mange monner. Likevel det gikk fortere enn antatt og det regnet bare litt. Nå gjenstår det bare å plante noe. Samt å finne på noen lure triks for midtbanen - en sti, planke eller tau fra eika jeg kan henge i når jeg luker.

De som bruker lupe kan se litt oregano i det ene hjørne. Røsket opp noe som stod igjen fra forrige gang jeg skulle ha hage.

2 kommentarer: