onsdag 1. september 2010

GÅRSDAGENS TRENING (Pilates)

Gårsdagens Trening.
Sykkel 11km - Pilates (1t) - Sykkel 11km.

Planker med rette armer, albuer, sideplanker - jeg får det IKKE til - spesielt på sidene hvor jeg må løfte hoftene - ingen muskler whatsoever, det skjelver, brenner og jeg må gi opp waayyy før fjortisene og bestemødrene rundt meg. Sucks!!

Hadde egentlig tenkt å løpe men etter å ha lest om diverse skader ble jeg skremt til en ekstra fridag. Har fryktelig vondt rundt hockeykulen etter langturen søndag - men kun når jeg har på sko - og spesielt joggesko - ellers kjenner jeg svært lite, bortsett fra stølhet. På sykkelen igår måtte jeg snøre opp skoene og vide dem ut på gravidevis.
- litt bekymret men skal da prøver å løpe i kveld, så får vi se.

Ifjor kom jeg til 18km (juni) - det ble min siste løpetur før et langvarig skadeavbrekk, løpsforbud (jeg aldri helt klarte å overholde), ruinert på naprapat, trange bukser og setback - har aldri klart å ta meg inn og nå når jeg urolig begynner å nærme meg de samme distansen er jeg livredd for at det samme skal skje.

Pluss/Minus Tvangstanker.
 • Har bedre grunnlag i år - ifjor hadde jeg kun løpt systematisk i 6/7mnd, så selv om jeg er tregere og tyngre nå - burde bena tåle mer, right?
 • 6kg mer er ganske mye større belastning på 21km. (Disse kiloene har egentlig ingenting med fjoråretes skadeavbrekk å gjøre - men 2 vonde tenner som gjorde meg småspist, så ble de trukket (tsk))
 • Selv om det går roligere er jeg i god form etter langturene nå - ifjor var jeg ødelagt i flere dager, spesielt i leggene.
 • Ifjor - trente jeg MYE alternativt, spesielt styrke og var MYE sterkere.
 • Dørstokken er høyere iår.
 • Kjenner det murrer i de samme områdene som satte meg ut ifjor, beinhinner og ankler
 • Nå er det hoftene, spesielt venstre som bekymrer mest - og jeg burde nok ta meg en tur til utsuger doktor'n for å brekke de opp, for problemhofter har jeg, det bør jeg innse først som sist.
 • + problemlegger og svake knær.
 • - argh til nevroser og overtenkning - og hvor ble det av alle plussene.
Nuvel:
Gårsdagens gikk helt greit. Syklingen litt lettere, hadde nøtter og aprikoser i alle lommer + at jeg stoppet på butikken for krisesjokolade (som jeg spiste først nå). Gulrotsuppen var ferdig på forhånd, Espelidstyle og skulle nytes med et enkelt glass vin og mørkmint
- MEN: Jeg kom hjem til 2 DIGRE pizza og rømmedressing (åttepåtte). Tenk hvor skuffet 8K hadde blitt hvis jeg hadde sagt: Nei, kjære, det må bli gulrotsuppe på meg ikveld - eller - Svarte kronidiot vet du ikke at jeg er i hardtrening og prøver å leve sunt! - kan se fjesene for meg :-))

Lysløypa ikveld og god bedring til alle som har vondt.

6 kommentarer:

 1. Jeg får helt vondt av deg. Hvis dette er en gladblogg så må utgangspunktet være at vi liker å se andre lide?

  Stakkars Ingalill. Hva med å bare gå noen lange turer de nærmeste dagene? Det er jo bra for skader og forebygging og for utholdenheten sikkert ettersom det er så mange bakker hos deg.

  Stor trøsteklem fra meg!

  SvarSlett
 2. (hehe) ja det er en GLADBLOGG, og jeg er ei GLADPI og Pollyanna kan bare gå å legge seg.
  - så mye zumba og bodypomp som du bedriver - sikkert til frisk musikk - skjønner jeg at du har helt mistet grepet på hva som er ordentlig GLAD news.
  - jeg mener bestemt at dette var et svakt optimistisk innlegg :-)

  SvarSlett
 3. Hoho! Okei.

  Studentlivet her er i alle fall behagelig. Jeg sitter nu i sofaen med bok og te og kjenner lukten av hjemmebakt rugbrød fra komfyren. Donna Tartt, Den hemmelige historien. Har du lest den? Jeg syns det ligner veldig på Twilight. (?)

  SvarSlett
 4. ojojoj...Veit du..den fridagen bør d utvide til enda litt mer fri. Gå turer i motbakke og tren inne til beina blir venner med deg igjen. ..det er ikke å tulle med når bein og hofter krangler. da sier de at de vil ha tid til ro slik at de kan bygge seg opp igjen.

  Hmm..ellers er jeg glad for at bikkja ikke lager middag:) Selv om jeg endte opp med nakkekoeletter, skogssopp surret i rømme og blomkål til middag i dag...og jeg er ingen lavvkarbofreak altså...hehe..godt var det i allefall

  SvarSlett
 5. Pssst bare glem den jogginga. Jeg har idag vært på min andre intervall-spinning på halvannet døgn og føler meg nyfrelst. Men pilates gjør kanskje samme nytten?
  Langturene dine er i boks - ro ned og fyll på med pizza - var vi ikke enige om at det var veien å gå, egentlig?

  Masser de vonde områdene - legg bena høyt med is på - les deg i form - god bedring!

  SvarSlett
 6. Nyfrelst på spinningintervaller høres nesten like perfekt ut som å lese seg iform.
  - pilates er soso, men alternativgiret er lagt inn så det blir ihvertfall ukentlige styrketrenigner så lenge jeg kan sykle.

  Pizza er fremdeles veien til målet
  (bare glemte meg litt :-)

  SvarSlett