tirsdag 3. august 2010

DAGENS TRENING (13km)

Gjennomsnittstid - 6,03/km (9,9), temp +16
Fremdeles pulsbeltefri.

Totalt 13,5km
Identisk løype/runde med forrige gang jeg sprang langtur på Gardermoen. Fremdeles tungt og trått men denne løypa er så PADDEFLAT som det går an, kun 10m høydeforskjell, så jeg kan ihvertfall ikke klage på bakkene.

Kjaset og maset og hev etter pusten - men greide etterhvert å roe meg såpass at det ble forholdvis jevne rundetider. Etter 5km var høyre legg/ankel nummen av melkesyre men aprikosen jeg spiste rundt 6 tok gradvis knekken på syreangrepet, selv om foten var lett skjelven hele veien.Positivt?
Overskyet, kun glimt av varm sol, nok vann og ok gjennomført.

Negativt ?
Potensiell taxifreak, stive hofter, vond tå og en mage som dårlig tålte brunostvaflene jeg forlystet med med noen timer i forveien.

Den opprinnelige planen var å løpe 14km - dette ville gått utmerket - hadde det ikke vært for den halvgamle taxisjåføren med brødkniv som blokkerte inngangen til skogsløyfa jeg måtte ta for å få de ekstra 500. Først ved neste korsvei så jeg hadde han også hadde ei kurv kiwi - men det trenger nå ikke bety at han hadde ærlige hensikter, eller?

Noen som tør løpe alene i mørket, skog og smug?

7 kommentarer:

 1. Haha, kjenner meg igjen. Andre er redd for elg i skogen mens jeg frykter galninger. En gang fikk jeg hjertet i halsen da jeg møtte en mann med en pistol i hånden i en mørk gågate på kvelden. Ble passe flau da jeg så at det var mobiltelefon. Hihi

  SvarSlett
 2. Hehe - bedre flau en død, voldtatt og partert i en container.
  (kanskje jeg burde lese mindre krim?)
  Glad vi er flere nevrotiske :-)

  - men det jeg virkelig lurer på er: når du så pistolen, fortsatte du å løpe mot skurken da?

  SvarSlett
 3. Joda, men var sykt redd. Tenkte at det var bedre å late som ingenting. Nevrotisk er vi ikke. De andre har bare ikke "sett" verden vi lever i. Jada jeg er preget av jobben min. ;-)

  SvarSlett
 4. Ha ha :)

  Savner du pulsbeltet, forresten?

  SvarSlett
 5. - elgen er forresten også farlig!

  Savner pulsbelte når jeg løper på mølle fordi jeg ikke har annen gps data og forholde meg til (må ha tall), men pulsen er jo normalt så skyhøy at det har vært en lettelse å slippe å se hvor lett den fyker mot 180
  - marsfarten ligger jo som regel mellom 165-170, noe som visstnok betyr sone4 - og det på såkalt rolig langtur.

  Ellers merker jeg ikke noe forskjell og den største grunnen til at jeg begynte å legge det bort er at beltet ikke går så godt overens med min nyinnkjøpte sportsbh (som forøvrig er utmerket).

  SvarSlett
 6. Skjønner det med tredemølla - noen data må man jo kunne fokusere på ;) Jeg har mer eller mindre lagt bort beltet, bare fordi jeg ikke gidder å ta på og ikke savner det. Kjenner det jo på kroppen likevel.

  Bra økt, forresten!

  SvarSlett