torsdag 5. august 2010

DAGENS TRENING (6km)


Totalt 6,34km

Lurt oppi Bymarka på Trondheimstur. Halvparten nedover, resten oppover, 17+, 1km gange og i det hele tatt blodig slit. Foran sprang en lettbent far som ventet på hvert hjørne og sving ifall jeg skulle finne på å rote meg bort - noe jeg stort sett alltid gjør - også i skogen.


Siste og eneste gangen jeg har løpt her før var august for 2 år siden, da hadde jeg såvidt begynt å løpe og holdt på å sette livet til i bakkene


- idag gikk jeg faktisk mer og lengre men knappet inn tiden med ca 6min, vitaminboost, 6min er jo mye på så kort distanse.
(selv om gjennomsnittstiden var 7,02/km)Det skulle være terrengløp i den samme løypa halvtimen senere, så skogen ble stadig fullere av seriøse shortskledde i spenstig oppvarming - bildedama excluded. Jeg hoppet av på 6, opphavet sprang 9, noe som passet meg utmerket da jeg fikk ekstra tøyetid, hofta og venstrelåret er så stivt og ømt at det er såvidt jeg greier å gå - egentlig et under at jeg greide meg i skogen.

Grusomme detaljer.
Noen hadde gjort fra seg midt på stien - dopapir inkludert - hvem gjør slikt og hvordan, det må jo være i farta, shortsen tilside og fram med papiret - for ingen trekker vel ned og setter seg MIDT PÅ STIEN????

4 kommentarer:

 1. - ikke sant (kanskje en trønderting?)

  SvarSlett
 2. Jeg føler du er på vei ut av skapet snart, sånn bildemessig. Liker det!

  Søte du. :)

  SvarSlett
 3. haha,
  skal se neste år er jeg daglig å beskue zoomet løpende i bikini :-)

  (sånn går det når man endelig oppdaterer kameraet)

  SvarSlett