lørdag 30. mai 2015

2015: WHAT HAPPENS IN LILLEHAMMER 2

 Maihaugen - i fossregn - timen før festforestillingen - jeg ikke møtte opp på.- in Lillehammer stays - 
Lillehammer Litteraturfestival 2015
Dette er gårsdagens innlegg, og skal kun handle om at jeg sightseeingjogget på Maihaugen, uten klær, og ble så våt at jeg mistet interessen for Atwood. Det var så mange oppoverbakker at jeg nå kommer til å tilbringe enhver maratonoppkjøring på Lillehammer. Byen der selv de med stokk, har lårmuskler som Koss94. Rumper som sprettballer - og verdens største burgerfat.

De serverer altså så store porsjoner på Cafe Stift at de i kjøpsøyeblikket føler seg til forpliktet til å forsikre
 om at alle rester går til gjenbruk og kompost.


Det var alt.  
6km til sammen. 
Det forbrente 1stk kikertburger.

Den litterære biten kommer etter jeg har sett/hørt Katja Kettu
, på Kunstmuseet, kl 12 - og i parken 13,00 (opplesing).
, jeg er hun som ligner på alle andre
, truth - alle på Lillehammer har identiske briller
, alle i landet har like briller, det er en bølge
, en farsott, til spott, og spedd med svartblanke lokker
, det er ikke lillaskjærf og flagrende skjørt som nå definerer kulturkjerring/gubbene
, men svarte tunge innfatninger og hårfarge fra frisøeren på hjørnet
, også kalt Cubus,,,,

Festivalens absolutte høydepunkt kom i går
, 2 litterater, og en rastarapper.
Jeg er forelsket -  uten paraply.

8 kommentarer:

 1. Kunne virkelig ønske jeg var like flink som deg å kombinere litteratur med trening - du er et forbilde! Gleder meg til flere smakebiter fra festivalen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det!
   Det er godt du ikke ser meg nå. 3 dager i festivalrus - og jeg tror Narvesen er mitt eget private godteriskap.

   Slett
 2. Frisørens fargefavoritt er nok grått for tiden, i alle fall har jeg sett mye av det, samt skallete bakhoder på kulturgubbene… I dag har jeg hatt gleden av å studere paraplyer og regntøy i Søndre Park, og sitter nå på kafeen og prøver å tenke ut noe fornuftig å blogge, men har litt sperre.. Skal jeg legge inn bildene f.eks? tar for mye tid, eller skal jeg blogge og legge inn et dårlig mobilbilde bare? Ja, sånn går no minuttan.. (Håper noen av dere blir med på Mestermøte klokka fire)
  Ps.. i forhold til gangfrat så er den bra her, selv om jeg ikke jogger. Jeg har gått forbi Marte Michelet et par ganger, også på vei til parken. Men det er kanskje fordi hun går med sine sorte pumps.. det går jo ikke like fort som sorte hikers.

  SvarSlett
  Svar
  1. (hehe)
   Godt observert når det gjelder de blanke bakhodene, de florerer, og du har rett i at det er mye grått - men uansett hårprakt og farge har ihvertfall alle variasjoner over de samme brillene. Det skal bli interessant å se om motebildet har forandret seg til neste år. Kanskje møter vi alle opp i rødinnfattet Levva Livet pynt.

   Slett
 3. Gangfart….. (asjj, komplekis)

  SvarSlett
 4. Jeg er som vanlig avsindig imponert over jogginga di, og spesielt imponert over at du sprang halvnaken i øsende pøsende regnvær. Rart du ikke ble syk. Men ikke så rart at du droppa arrangementet, det får da være måte på, du måtte jo tørkes!

  Brillegreia har jeg ikke lagt merke til - men slik er det kanskje med oss som ikke trenger slike hjelpemidler, de finnes ikke, og vi ser ikke etter slikt. Men du har helt rett i forhold til de lilla blafrende gevantene - de finnes jo nesten ikke mer. Men klær fra Indiska florerer det av her, men det betyr jo bare at det er mange som har god smak. Slik jeg ser det. Og det er jo som oftest den rette måten.

  SvarSlett
  Svar
  1. Flaskefarget hår, svarteinnfattet monokler og kjoler fra Indiska, det er de nye kulturkjerringene. Heldigvis gjelder ikke dette oss..

   (Jeg har tørket, men føler meg likevel ganske syk...)

   Slett