tirsdag 24. mai 2011

GÅRSDAGENS TRENING (11km)

Gjennomsnittstid - 5,51/km (10,3), temp 10+
Pulsbeltet fusket men regner med snittet som vanlig var rundt 165.

Gårsdagens, Totalt 11,22km
I full fart på vei til sengs. Hyttenaboene har klippet gress i hele dag og det stormer.
Samme runde som årets asfaltdebut - den turen leggene fremdeles ikke har kommet seg etter. Måtte som vanlig tøye rundt 3km. Stoppet nøyaktig på 3,5, etter alle bakkene var unnagjort og det var flatt begge veier. Ville ha et kalkulert tøyestopp, ikke tilfeldig tøying fordi jeg ikke maktet bakken.Pluss: At jeg kom i gang etter stoppen og leggen holdt til mål.
Minus: Venstre beinhinne stikker som ei nålepute. +VIND.

Dette blir den første av de stadig økende langturene. Egentlig gikk det for fort til å kvalifisere, men det var over 10 og jeg må jo begynne et sted. Neste uke blir det 12 - minst - med mindre venstrefoten ikke roer seg.

Gnager det like mye i morgen også, tar jeg nok en dag fri.

2 kommentarer:

 1. Haha, blafret du som en vimpel i vinden? Eller føltes joggeturen like tung som å klatre oppover en flaggstang?

  Ta vare på leggen nå, du har åpenbart hatt en for spretten og energisk stil. Spesialistens råd: Bamsemums i to dager og sakte feiekost-jogg på fredag!

  SvarSlett
 2. , neihei, kun lett humping av alle lyktestolper på min vei -)

  Du har nok rett, etter å ha lest hvordan Janicke snublet i hvitstripene i veien i Gøteborg, var jeg oppmerksom og løftet nok beina i overkant mye.

  Kriseløsningen var økopack med smarties, de virket i øyeblikket mer uskyldig enn mumsene.
  Det var DUMT, det er jo klart bamsemums er et bedre alternativ, de kommer jo i større poser og spiser du hele er du garantert tunge nok bein til at feiekoststilen kommer av seg selv.

  Fredag, følger jeg rådene dine, religiøst, eller kanskje til og med idag, skogssubb hvis jeg får noen med. Skogen er for skummel til sololøp.

  SvarSlett