søndag 13. februar 2011

GÅRSDAGENS TRENING (2 i 1)

Gjennomsnittsfart - 6,32/km, (9,1), temp 12-.
Gjennomsnittspuls/Maxpuls - 159/171

Bildet tatt like før start, ca 17,15.


Fredag Totalt 10,3km
Akkurat samme løype som onsdag, da jeg løp klokkeløs og forvirret. For å dobbelsjekke at jeg ikke hadde jukset på distansen løp jeg identiske runder. Øyemålet var perfekt. Jeg bommet kun med 0,30km. Den korrekte distansen er 10,3 - ikke 10blank.

Halve løypa var superbrøytet med godt feste, resten en veksling av knedyp og løssnø med is. Hadde ingen problemer så lenge det var lyst men det ble litt skummelt i nedoverbakken da mørket kom, også fordi dette er den eneste biten som er traffikert veialangs - resten er fortau/gangsti.Det gikk mye saktere enn jeg trodde, var ganske stiv og sliten, regnet med det kom av høy fart - årsaken var vel heller tunge movillige bein - men jeg sprang da opp alle bakker og fullførte som planlagt, kroppen føltes generelt lettere enn onsdag:
- så turen stemples godkjent med stjerne i boka.
- snittpuls under 160 er jo grunn nok for jubel, selv om jeg usikker på om dette kan betegnes som en rolig tur. Det føltes som jeg slet hele veien, på rolige langturer skal man vel småprate og kose seg??

Lørdag - igår.
Fjelltur på mølle, totalt 4km.

Samme opplegget som jeg har fulgt de siste gangene, bortsett fra at syke barn gjorde at jeg hoppet over styrkedelen etterpå.
+ at jeg løp fra 0-6% - både på begynnelse og slutt.


Oppoverløpingen i begynnelsen gjorde at jeg var stokk stiv før jeg begynte den verste gåstigningen - og det ble endel holding i stanga rundt 13,14,15 %, mye lettere å holde seg fast.

ALLER BEST?
Nedoverfølelsen jeg fikk på slutten. Da jeg begynte å komme rundt 3-2% var det som om mølla tippet nedover og på 0 fløy jeg, ble så lykkelig at jeg spurtet inn siste 300m på 11-12km/t - noe som gjorde at jeg straks fikk vondt i leggen,
- men det var verd det.
No pain, no gain, no shins no wins
- og hovmod står selvfølgelig for fall - som vanlig.

Idag: Morsdag.
Alene hjemme med sure syke. 21- og kledd som en eskimo.
På fredag røyk hovedsikringa, el.anlegg fra 50-tallet, og ingen butikker innen 5mil radius hadde riktig sikring. Klokka var 22 og det var mørkt. Nabo to the rescue og vi kom ikke på å spørre før langt på natt. Lifesaver - men tør ikke vaske klær før det blir varmt i været. - nå skal jeg ringe morra mi.

4 kommentarer:

 1. Jeg vil også ta fjelltur på mølle. Den 5 km jeg tok i dag var så kjedelig!
  Jammen har du bra tidssans!

  SvarSlett
 2. Høres jo ut som du virkelig er i en god steam om dagen! 10 km på det underlaget er ikke å kimse av. Dårlig timing med strømproblemer da! Urk.

  SvarSlett
 3. Søster: Gåtur på fjellmølle er ganske moro synes jeg, og overraskende slitsomt - og flatmark blir så mye lettere å løpe på etterpå!

  Strømproblemene er heldigvis under kontroll, inntil videre, gamle hus osv osv. Kaffekoking og vaskemaskin går dårlig sammen.

  SvarSlett
 4. Utrolig bra tippet!

  Urk, det hørtes slitsomt ut med sikringen som gikk, særlig nå som det er så sinnssykt kaldt... Bra det løste seg!

  SvarSlett