mandag 10. januar 2011

DAGENS TRENING (5km)

Her stod jeg. Bok og rosinboller i en hel time. Så ga jeg opp og gikk inn.

Dagens Totalt 5,4km
Lørdagens Totalt 9,2km.

Begge dagene nådde jeg ikke det fastsatte målet og kollapset underveis. Idag ble det 3km, 16min+, (+oppvarming) og på lørdag hoppet jeg av på 7,8. 200m spurt til do. Det gikk bra, såvidt. Tror det kom av xl-1 blandingen jeg tyllet i meg underveis. Hadde planer om, first ever, langtur på mølle og tenkte litt ekstrastyrke på drikken ville hjelpe.
- etter 15min fikk jeg 5k (som leste i en krok) til å helle ut og bytte til vann men, da var skaden allerede skjedd. Litt merkelig, men jeg har ny boks, ny smak og drakk større mengde enn vanlig. Det kan jo selvfølgelig også være at kroppen fremdeles prøver å kvitte seg med jula.

Langtur på mølle får vente.


DAGENS VERSTE:
Mer Gps drama.
Full softwarecrash da jeg slo den på, flimrende tekst på fremmed språk. Så ut til og fungere normalt etter litt av og på - men nektet å lagre. Knappene var trege og den slo seg av helt umotivert under den febrilske fiksingen. Etterpå, ute, var alt glemt og den var som ny.

Likevel:
Knappene har vært seige en stund og som all annen elektronikk er den sikkert programmert til å vare akkurat like lenge som garantien - som går ut i slutten av januar.


DAGENS BESTE
(gjenstår å se).
Jeg er nå den vettskremte eier av en splitterny skipakke. Hodet fullt av smøretips. De lo av meg (8K og salgsmannen), da jeg spurte etter noe som kunne stagge farten og holde meg levende, nedover. Trodde jeg spøkte, overkjørte, og slengte på en glider (ski-lingo). Tenker nå uansett jeg smører litt rød på tuppene sånn at jeg holder kontrollen. Mannen tegnet t-skje streker på skiene og ønsket lykke til.


Jomfruturen? Sannsynligvis i morgen.
Første forsøk siden barneskolen.
(please please, la meg overleve, ikke brekke noe, eller få hjernerystelse, snøforgiftning, forfrysing, blærekatarr, muskelbrist eller tennisalbue.)


Ellers:
Kun mølleløping så langt i 2011
Fremdeles ingen rene styrketreninger, men tvang meg til 3 øvelser etter dagens korttur. Knebøy, benkpress og situps.
Ingen impulssjokolader men har slått meg på hveteboller.
Oppsummering slutt!

11 kommentarer:

 1. Grattis med nytt skiutstyr. Du får slå deg sammen med Camilla og dra på plogelurs:D Egentlig har du fått skia ei uke for seint...i Hlegen var det mykt og fint å dette overalt..mildværet glaserer spora og det kommer til å gå ekstra.ekstra fort..hoho:)

  Om det er noen trøst..jeg liker heller ikke glida ski som bare får toppfart såvidt jeg ser på dem...i nedoverbakke vel oå merke..og særlig i nedoverbakker med mange svinger...skal jeg fortelle om den gangen jeg slo hofta blå og gul og grønn og lilla og ødela hele påasken kanskje? ski er farlig..så frykten er berettiget:)

  Dessuten..det å komme seg ut, selv om alt ikke går etter planen. Det står det respekt av.

  SvarSlett
 2. Solbærsaft!

  Gleder meg til referat fra skitur - lykke til ;-)

  SvarSlett
 3. Ja, Marit, det var jo oppmuntrende ord. Toppfart, svinger og blåmerker? Var jeg ikke redd før ble jeg det ihvertfall nå!

  3k har aldri gledet seg så mye til en utfart før, hvis jeg ikke forstuer eller gråter tror jeg han blir VELDIG skuffet.

  Astrid, jeg hører dere snakker om denne solbærsafta, men jeg har 2 digre high-tech bokser med xl-1 på hylla - får spare safta til barneskirennet :-)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med nye ski. Vi i midten er mektig stolt over deg. Gæmlis er ute på ski rett som det er, driver fremdeles villmarkskjøring, mens undertegnede er mere redd for hofter og bein. Fiant å gå på boroverski, og da mener jeg bortover....

  SvarSlett
 5. Gratulerer med nye ski! Selv plukket jeg fram de gamle fra 80-tallet i går. De får holde denne sesongen. Hadde planer om å kjøpe skipakke i fjor, men det ble ikke noe da heller.
  Men solbærsaft er da mye bedre enn xl-1!

  SvarSlett
 6. Bortover i ring er det jeg også håper på, men den løypa jeg skal debutere i er det bratte svinger og lumske hopp, iflg. 3k.
  - og de påstår også at det er det eneste alternativ, vil jeg gå flatt i ring får jeg går rundt huset, påståes det. Og kanskje er det akkurat det jeg kommer til å gjøre framover!

  Solbærsaft ER bedre enn xl-1, men jeg er hjernevasket av sportsbutikken.

  SvarSlett
 7. Har du prøvd nå? :P

  Hvorfor sto du der i en time? Jeg har lest gjennom tre ganger og ekstra nøye på det med liten skrift, men skjønner det ikke. Likte bildet dog. :)

  SvarSlett
 8. Godmorgen Jill,
  Jeg ventet på bussen, ser du den store grønne bilen på bildet? Det er en buss. (Forresten er det med småskrift hemmelig!)

  Det regner og jeg er usikker på om det er lov til å gå på ski i regn. Vil jo ikke at alt det nye utstyret skal bli vått.
  - uansett skal vi gå i lysløypa, og da må man vente til det er mørkt så man ser lysene.

  SvarSlett
 9. Skal bli moro å høyre om skituren. Eg likar best bortoverski. Helst lange vatn, der det er nok å gå til endes og snu. Oppover går greit, berre dei ikkje er for lange og bratte. Eg kjenner eit par som legg på skinnfeller under skia når dei går oppover dei brattaste kneikene. Kanskje du skulle ha skinnfeller til nedoverfarten!!
  Ut på tur, aldri sur - sa mora mi.

  SvarSlett
 10. hei
  er det deg som er på bilde 663 av 1474
  ved målgang sentr. 2010
  (hjemmesiden)
  ravi

  SvarSlett
 11. Ugla: Skinnfeller under skiene høres absolutt ut som noe som kan passe for meg og bortover ski det som gjelder - men ikke på vatn, da kan man drukne.

  Nå ble det ikke noe skitur igår fordi de jeg skulle gå sammen mente bortover regn og sørpe ikke var rette været for skidebut (lettet). Venter på kuldegrader.

  Ravi: Jeg nekter å tru at du faktisk utsatte meg for dette, klikke meg manuelt igjennom 1500 bilder - mest idiotiske galleriet som finnes, finner ikke noe søke-funksjon.

  Nr. 663 er ikke meg. Jeg husker faktisk ikke hva jeg hadde på meg bortsett fra at capsen var GUL.
  Klikk on!

  SvarSlett