fredag 27. august 2010

GÅRSDAGENS TRENING (Styrke)

Hvorfor skal slike kirkebakker være så lange & bratte ?

Gårsdagens Trening.
- fordi jeg var så utslitt igår at jeg ikke maktet å laste inn et eneste bildet - for å takle windows7-garmin komboen må man være opplagt.

11km sykkel - 1t Styrke m/vekter - 11km sykkel.
Gjennomsnittspuls/Max - 123/160 (begge veier)


Hjemturen.
Hadde med 1.tørket aprikos som kriseproviant men spiste den allerede på første sykkeltur - fordi: - det var ikke bare leggen(e) som var sure, lårene hadde sitt eget sett problemer og var ikke spesielt fornøyd med å bli satt til å sykle.

- skulle stoppe på butikken på vei hjem men orket ikke gå av sykkelen - idiotisk beslutning da mørke karbos med mintsmak ville gjort underverker - som det var kom jeg meg såvidt opp bakken
- på letteste gir.


Slutt på lyse sommerkvelder - skumt ca.20,00

Dette var første styrketrening siden tidenes morgen så jeg var forsiktig med vektene (stanga + noen kilo) - ble litt redd da skuldrene ikke engang ville være med på lett rulling under oppvarming - samme rebelske oppførsel som legger & lår. Det ble bedre etterhvert - bena fikk noen runder knebøy/utfall som straff - tenker jeg de oppfører seg framover!!
- armer/mage/rygg - ignorerer jeg isglatt - gidder vel ikke skrive om ting som ikke gjør vondt, og nå som jeg er high på ibux og koffein har jeg fullstendig glemt at jeg ikke greier løfte tannbørsten.

Lært? Carbs, carbs, carbs.
Good? Nå er kroppen igjen i balanse - topptå støl
- og heldigvis ingen leggøvelser i salen.
Bad? Neihei, dette er en gladblogg.

5 kommentarer:

 1. Jeg er så imponert over folk som sykler - jeg orker ikke tanken på å karre meg til jobb på sykkel en gang. 22 km, wow! Høres ut som en skikkelig kvalitetsøkt det der (jeg mener det) :)

  Tørket aprikos må jeg prøve en gang, selv om mintsjokolade høres hakket mer effektivt ut!

  SvarSlett
 2. Sykle til jobb er jo hustrig, våt, svett og utilpass, men det er ganske bedagelige greier jeg driver med altså - nesten joggefart:_)

  - synd at sjokolade er så temperatursensitivt.

  SvarSlett
 3. Du trener og trener, det er bra mamsen kommer på et lite besøk snart. Kommer (tror) jeg 9 sept. Papsen er da i Gana. Det blir jo nesten som emn ferie for deg det, ingen trening da skal du jo bare være sammen med meg og varte meg opp. Særlig

  SvarSlett
 4. (duh)
  Kan ikke vente oppvartning når man kommer midt i mesterskapsoppkjøringen.

  - tror du Northug baker til mammathug før OL kanskje??

  SvarSlett
 5. Haha! Du er bare skjønn tvers igjennom. :D

  SvarSlett