onsdag 11. august 2010

DAGENS TRENING (10km)

Gjennomsnittstid - 5,57/km, (10,1), temp 13+
Null pulsbelte.

8K slapp meg av på bussholdeplassen (bildet) på vei til jobb så jeg glad og morgenyr kunne løpe gjennom Jessheim til Gardermoen. Var usikker på hvor langt det kom til å bli - men forhåndsanslaget på ca 10km var godt beregnet - totalt 10,4km.

Jeg har busset mesteparten av dette strekket i motsatt retning og fra bussvinduet så det ut som det ville gå oppover mesteparten av veien - det ble ikke så ille som antatt. Det var noen drøye, slakke stigninger men de gikk uten større problemer - sliten blir man jo uansett (se hvor positiv jeg er idag!)

Det STØRSTE problemet som kom faenpåkjerringadeisende var asfalten. Bortsett fra litt skog i ny og ne løper jeg stort sett veialangs, men - I GRØFTA - noe som vil si at på langturene til nå har jeg tilbrakt mer enn 2/3 på grøftegrus eller gress. Her var det knapt ei grøft å oppdrive - kun noen få steg pr.km - og det var hell for knær og spesielt høyrehofta m/lår - spesielt ille fra 5km og inn.

Fra det øyeblikket jeg stoppet å løpe kunne jeg såvidt gå (merkelig hvordan det virker, spurte, spurte til døra - deretter er man halt, krøkende og kan knapt bevege seg) - ikke har det blitt bedre heller, kryper langs gulvet med krum rygg, potetgullposen på hodet og later som alt er i skjønneste orden - hofte/lår skader har jeg ikke tid til - og naprapat har jeg ikke råd til - ergo er fortrengning eneste løsningen.

Ekstra Positivt?
Overskyet og småkjølig - perfekt vær.
30min etter jeg var ferdig åpnet himmelen seg og det har fossregnet resten av dagen.
Nydelig timing.Etterpå:
Jobbesløvet jeg på biblioteket og ventet på at 8K skulle komme å kjøpe bryllupsstash - fra topp til tå - selv velger jeg martyrmildt fra skapet - still - nå som jeg har kjøpt (fått av mor) nye sko ser jeg de lekreste par overalt - det er Jessheimdager og salg og skoene jeg har ønsket meg hele mitt liv står til halv pris på hylla - i riktig størrelse - dirrende martyrsukk.

Gleder meg til besøk i morgen.!

11 kommentarer:

 1. Sko som man har ønsket seg hele livet bør man kanskje unne seg.....? :-)) Høres ut som du hadde en fin løpetur i dag! Vondtene forsvinner nok fort, tenker jeg. :-)

  SvarSlett
 2. Det har du rett i,
  - er de der ved neste besøk, blir det full unnings :-)

  SvarSlett
 3. yess..de skoa må du sørge for å skaffe deg:)

  asfalt er tøft for beina, men egentlig deilig av og til..det går så mye kjappere når ikke underlaget suger:)

  SvarSlett
 4. Hei tøysekopp.

  Hvorfor kryper du langs (?) gulvet med en potetgullpose på HODET? Er det for at ingen skal skjønne at det er BEINA du har vondt i?

  SvarSlett
 5. (duh)
  har man vondt i beina går man på hendene
  - eller var det fordi jeg skulle holde meg fast i veggen og derfor ikke kunne holde potetgullet
  - hmmm, husker ikke helt.

  SvarSlett
 6. Jeg lo godt og ler ennå. At ingen andre reagerte betyr sikkert at de er løpere selv og syns at dette var helt normalt. Hjelpes.

  Men. Kinaboken gikk ikke helt hjem hos meg. Det virker som det hjelper å ha barn selv for å la seg rive med av sånne bøker. Jeg var mer sånn, javel, baby i søppelbøtten.

  Uff nei, det tar jeg tilbake, men det er litt sant.

  SvarSlett
 7. Såklart det er normalt, jeg har fortsatt til gode å ikke krype sidelengs etter en treningsøkt :P

  Hallo i luken, skoene i ditt liv på salg - og du kjøper deg ikke joggesko hver måned en gang! Løp&kjøp!

  SvarSlett
 8. Suger til meg alle kjøpsbekreftelser og er så ENIG.
  - men så har jeg jo allerede 2 par nye sko akkurat denne mnd-en.
  Står de der etter helga derimot!!

  Chassi: Prøver du å si at dere vektløfterbabes ikke kryper sidelengs etter trening? - hvilken slappfiskmosjon er det egentlig dere driver på gymmen??

  Apropo Kinaboka:
  Når man selv får barn gråter man over alle barn - på tv, i bøker osv osv, det er biologisk og ingenting å gjøre med.
  - men at JEG gråter teller ikke, det gjør jeg uansett, også til alle de som faller i melkereklamen.

  SvarSlett
 9. Hvordan kan man ikke kjøpe seg skoene man har ønsket seg hele livet når de er på halv pris?? Jeg er enig med alle foregående: løp og kjøp.

  Og vær forsiktig med knær og hofter. Kjekt å ha... (C;

  SvarSlett
 10. "Når man selv får barn gråter man over alle barn - på tv, i bøker osv osv, det er biologisk og ingenting å gjøre med"

  ÅÅÅ Jasså!!??

  Og tør man spørre om når DU begynte å gråte over andres barn??
  Du likte jo ikke engang barn før - før-egne - og jeg tror ikke du er kjempebegeistret for fremmede barn på dine gamle dager heller - denne må du lenger ut på landet med - empati-bølgen har ikke nådd dumpa i dalen der du bor enda:))

  SvarSlett
 11. Hmm og tja og hva svarer man på slikt da,
  - men trenger ikke like for å gråte, og dessuten sa jeg barn på tv og bøker, fiktive barn i andre land?, for ikke å snakke om da bestefaren løp ned fjellet og ropte Heidi Heidi, Pippi som sitter i treet og ikke har venner, kinesiske jenter i vaskebøtter er.....

  Tror nå egentlig du skjønner hva jeg mener.

  Skoene i mitt liv er forresten innkjøpt og allerede brukt i bryllup (lørdag), så lettpåvirkelig er altså jeg.
  (enablers!)

  SvarSlett