torsdag 22. juli 2010

GÅRSDAGENS TRENING (8km)

Gjennomsnittstid - 6,13/km, (9,6), temp +21
Overskyet og kveldsfuktig, så 21 var ikke så gale
Fortsetter å glemme pulsbeltet.


Totalt 8,5km
Begynnelsen var som lim, stokkstiv, trøtt og pesende. De klippet gress på boligfeltet og lufta var stinn i skogen.

Det ble bedre etterhvert, de første bakkene jeg har løpt på nesten 1mnd, kjente det godt - men synes forsåvidt det gikk greit. Stoppet for å ta bilder og brukte en evighet på å åpne en port som tidligere kun har hatt ei løkke - nå har noen satt på en krok og det ble alt for teknisk innlysende for min innfløktehet - da 8k kom for å hjelpe stod jeg å flyttet på steiner som jeg trodde blokkerte?


Ute av skogen ble alt bedre og jeg fløy avsted, i etterkant ser jeg at jeg må ha humpet i samme stil som vanlig, får håpe pulsen i det minste var lavere - ble litt paff da jeg så tidene - tregheten har satt seg, noflojo

Ingen smerter, kun litt kneproblemer på slutten, da jeg igjen bommet på veien, ikke det at jeg rotet meg bort, jeg kunne jo veien til Statoil, men jeg fant ikke den forhåndsbestemte sløyfa, endte opp med å løpe samme vei som vi kom - like greit selv om bombemønsteret ikke ble like fint (jmf Catch22)Idag blir det sykkeltur med 3k, hvis vi får tatt oss sammen og revet oss løs fra diverse blinkende mediabokser, været ser litt vått og forblåst ut - så jeg regner med det må kulinariske overtalelser til is + tvang gjør som morra di sier, trusler ingen data/ps3 før 2020 og psykisk press ååå hvor skuffet jeg blir nå.

7 kommentarer:

 1. hehe..stakkars 3K...for ett press for å bli utsatt for :) Det er rart det der med tid..noen ganger tror man at man løper så greit og så ser man tpå tiden etterpå og lurer på hva som skjedde...

  akkja...her ble det tur i skogen i går så da passer det nok med en liten løpetur i dag:)Men først må jeg rive meg løs fra kortlaginga:)

  SvarSlett
 2. Det er enda bra man er lesset ned med elektroniske hjelpemidler, som kan undergrave 'godfølelsen' og understreke at man slettes ikke svevde av sted - men drasset avgårde med rompa i asfalten :-)

  SvarSlett
 3. He he, ja, alt for å få ned selvtilliten! Jeg får ikke ladet garminklokken min nå på ferie og nyter å kunne overdrive distanse og fart for meg selv :-)

  Ååå 21 grader høres vidunderlig ut - nyt det!

  SvarSlett
 4. Ja, vi kan jo ikke risikere at ego-ene vokser fra oss .-)

  , men uten garmin tror jeg ikke det hadde blitt mye jogging her, har løpt uten pulsbelte i det siste, men uten km/tid, hadde jeg nok brukt alt for mye tid på juks og selvbedrag (notorisk) - det er nesten så økta ikke eksisterer hvis det ikke ligger på klokka.

  Håper du har det fint på ferie forresten!

  SvarSlett
 5. Jada, bare bra! Men begynner nesten å lengte hjem nå ;) kanskje ingen overraskelse! Jeg misliker egentlig veldig å løpe uten distansemåler, så skal prøve ut gps'en på iPhone i morgen. Men pulsbeltet har jeg lagt litt på hylla - har det egentlig noe for seg? Pulsen er jo høy uansett...

  SvarSlett
 6. Her er også pulsen skyhøy, så kanskje en beltepause ikke er så dumt - konstant sone4 løping.
  - dessuten passer ikke beltet helt min splitter nye sportsbh.

  Har forresten hørt flere påstå at iphone gps er like så bra som garmin, men det tror jeg altså ingenting på, så bra at du sjekker det ut.

  SvarSlett
 7. iPhone kan absolutt ikke sammenlignes med garminklokke underveis!!! Mye mer tungvindt å bruke. Nei, kun en nødløsning for mitt vedkommende.

  SvarSlett