fredag 30. juli 2010

DAGENS TRENING (8km)

Nok engang sluttet det å regne når jeg gikk ned trappa - fuktig, lummer sol og da jeg hadde vinden i ryggen de første 3km, holdt jeg rett og slett på å smelte bort - det til tross for skapets korteste shorts - regnet kom først tilbake på de siste 500m - og varte akkurat lenge nok til å gjøre meg gjennomvåt på vei ned bakken.

Sorry.
Til de som spent sitter og venter på sprekt og oppløftende innlegg. Turen idag var like ille som sist, gikk opp kritiske bakker og humpet såvidt over gåfart nedover. Motivasjonen har en alvorlig sommerknekk, alt gjør vondt og det er såvidt jeg makter å løfte bena.

Noe Positivt? - jo, at dette er hatløypa mi, for mye opp/ned.Total gange ca 8min + div.tøying & km-tiden var nesten 7/km, temp 19+.

- men jeg later som ingenting og fortsetter videre, tror jeg må avreagere med litt svømming eller ihvertfall styrke
- det er lenge siden det!

5 kommentarer:

 1. he-he..godt å se flere har nedturer hvor alt er pyton innimellom:) Ta deg ei uke treningsfri og gjør noe helt annet:)

  Varm helgeklem

  SvarSlett
 2. Ei uke treningsfri har jeg ikke psyke til, bare tanken på hvor hardt det blir å starte opp etterpå gjør meg svett og andpusten.

  Tok en mølletur med en dash styrke istedet (3 øvelser, teller såvidt), men imorgen blir det fri.

  SvarSlett
 3. Det er bakkenes skyld! Løp en paddeflat løype og legg klokka hjemme. Ikke bry deg om fart, bare jogg i behagelig tempo. Ikke noe vits å hate for mye heller... :)

  SvarSlett
 4. PADDEFLATT blir slagordet framover, igår på mølla (minitur) og også ute. All skyld på bakker og sol.

  - takk people for kloke ord!

  (pss, klokka er grodd fast til håndleddet)

  SvarSlett