fredag 12. februar 2010

DAGENS TRENING. (6km)

Gjennomsnittsfart - 6,30/km (9,2) Temp -5
Gjennomsnittspuls/Maxpuls - 161/179

Samme løype, samme distanse og nesten samme fart som onsdag. Greide ikke å motivere meg til mer denne gangen heller, men på den positive siden løp jeg lenger uten stikking i knær og pulsen var enda lavere. Det er lenge siden jeg har hatt en gj.snittspuls på 161.


Denne opp & ned løype er vel ikke det mest knevennlige heller - men da jeg fremdeles er gressenke uten tilgang på mølle og veien, livsfarlig is - får man holde seg i jordbærland - uten brodder.

Positivt: Nok en restitusjons suksess (selv om jeg ikke trenger det). Nesten ingen problemer med ben og knær.

Negativt: Alt for mye klær. Siden jeg frøs på onsdag, doblet jeg lagene - uten å sjekke tempen som selvfølgelig var 5 grader varmere + sol. - også litt bekymret for at det går så tregt (restitusjon til tross).

Lydbok også idag. Det får bli min nye følgesvenn, spesielt på framtidens rolige langturer. Dan Brown og Lost Symbol - fremdeles i begynnelsen med lave forventninger. Bassdunkene får vente til disse knemessige unntakstidene er over.

5 kommentarer:

  1. Kommer 8KJ hjem i morgen, håper jeg. Så flott at beina virker ok. Vi følger med serru, Loverboy er sliten og trett i kveld, stakkar, så han er snart moden for senga. Tar på med all derre syklinga.

    SvarSlett
  2. Moden for senga er man her også, må bare lete opp fingervotter og skjerf først ;-

    SvarSlett
  3. hei
    du må løpe lengre distanser

    rapport tren denneuke:

    man:sykkelinterv+30 min styrke
    ti: sykkelinterv
    o: 14 km løp 3MØ
    to: sykkelinterv.
    fre:sykkelinterv.
    lør:15 km løp 3MØ+45 min styrke

    SvarSlett
  4. hei
    the lost symbol har jeg faktisk lest
    raviross

    SvarSlett
  5. Tror det er umulig både knemessig å motivasjonsmessig å løpe lenger akkurat nå, for mye grums og andre ting å tenke på.
    - men kneet er bedre og det er jo positivt.

    Uka di så jo dødelig ut - det blir et slit å opprettholde denne formen i Afrika. Regner med du tar knekken på 20-åringene.

    SvarSlett