onsdag 4. november 2009

DAGENS TRENING. (7km)

Gjennomsnittstid - 5,43/km (10,5)
Gjennomsnittspuls/Maxpuls - 169/184


Snø i lufta, 2+, vind og igjenglemt tights - fullstendig bukseløs. Nødanrop til toppetasjen og heldigvis hadde 8K en shorts innerst i skapet. Gammel, skitten og altfor stor men man tager hva mannen haver og bruker fantasien. Nylonmammelukke (eller var det pænti?) under - de lange ullsokkene som skulle holde meg varm på Oslotur over. Skjortene opp i shortsen - fest med drikkebeltet - caps og hals over fjeset - viktig at ingen kjenner deg igjen - og ut på tur.


Planen var 10km+ men jeg åpnet for fort og mistet piffen - følte meg litt slapp og hoppet av på 7km - lurt da timesvis med bytramping er slitsomt nok. 6,85km er vel den korrekte distansen - sprang til krysset og that's it. Bøy og tøy og rett på toget.


Jeg hadde 3 mål med dagens Oslotur. Innkjøp av brodder (YaktraxPro), Sushi og BookCrossing treff (+ en håndfull drikkeflasker).

Klagemuren: Ikke vondt i bena under løping men vondt i legger etter tramping. Veldig vondt i hals og hodet - nesten grunn til bekymring utover den vanlige psykosomangsten. Trøtt og frossen og klaging slutt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar