lørdag 4. juli 2009

DAGENS TRENING. (6km)


Klok av skade bestemte jeg meg for innendørsløping idag. Tidene over er 8Ks - Californiagoldenboy som han er - trosser han all sol og kliver ivei - 28¨C++ ingen hindring. Det gikk mye fortere enn det har gjort på en stund også - solskinn er vel akkurat det han trenger.

Uansett - tilbake til MEG.
Intervalltrening var planen. 2km oppvarming - deretter 3 x 1km på 10,3 - 10,4 & 10,5. 2min pause imellom drag. Ikke så fort egentlig -- men det kjentes ut som jeg sprintet for livet. Tredemøller er døden - samme fart ute er som en lek i sammenligning. Var så klar etterpå at jeg vekselsvis gikk og småjogget de siste 500m -- ble 6,5km tilsammen.Treningen aside har det vært en grusom dag. Tenåringsrebellion og forsvunnet pengpung. Må ha mistet den en eller annen plass imellom her og midten (tror jeg vet hvor) . Borte vekk - alle kort måtte sperres og det er dypt opprørende. Hadde haugevis med personlig info der men heldigvis ingen pinkoder.

Sov også bare en time i går natt. Varmen var uutholdelig - lufta stod helt stille og ble aldri avkjølt. Sovnet rundt 2 bare for å bli vekt av en innpåsliten Kåre som var sååå glad for at jeg var kommet hjem at hun kom hoppende igjennom soveromsvinduet hele 21 ganger. (De siste 3 satt jeg og ventet og telte). Til slutt fikk hun viljen sin og fikk sove på gulvet -- da var klokka 7,00.

Sutring og klaging avsluttes herved. Nå skal jeg tv-slave meg litt på sofaen og se på tenåringsgutter som er obsessed av store muskler. Barna tar et nattbad og vi er nettopp kommet hjem fra et 4.juli party på feltet.

2 kommentarer:

  1. Bak skyen er himmelen alltid blå

    SvarSlett
  2. Hmm - det har ihvertfall regnet idag og det kan jo sies å være positivt.

    SvarSlett