torsdag 9. juli 2009

DAGENS TRENING. (Eating)

Det finnes ingen gylden middelvei i mitt liv. Enten - eller - svettende opp fjellet eller på ryggen med munnen full. Dette er min 3.dag uten trening og det går hardt utover sjokolade og vinbudsjettet. Ja, jeg vet at løpepause ikke betyr sykkel og svømmeforbud - men kun 2 dager uten bevegelse har gjort meg så tiltaksløs at alt fysisk er et ork. Forhåpentligvis blir det bedre nå 8K begynner å jobbe neste uke - og jeg kan lure meg med å suge til meg motivasjon.

On the sunny side - føles foten litt bedre å gå på. Det har hele tiden vært værre å gå en å løpe så det er vanskelig å si men ihvertfall er vanlig gange mer behagelig enn for 2 dager siden - selv om jeg fremdeles halter litt.

Tror jeg har 4 ulike belastningsproblemer på samme fot - tractusen, ankelen, kneet og låret.
ISTID3

So - istedet for løping i regnet blir det altså kino og popcorn. Filmutvalget er ikke akkurat metropolsk så det stod imellom Terminator og Istid3. Valget var egentlig veldig enkelt :-). Billettene er betalt og printet så man kan heller ikke ombestemme seg.


Kanskje rekker vi å snike inn litt HarryPotterCampShopping også. Det mangler fremdeles både hvite skjorter og svarte knestrømper - preppy - preppy- og ikke noe man automatisk finner i trailerparkgarderober på landet.

2 kommentarer:

  1. Hei på deg! Genial blogg!! Både bøker, trening og fjas på én gang!? O, lykke.

    Ha en super dag og fortsett bloggingen!

    SvarSlett
  2. Fjas - sa du ? - har jeg aldri hørt om :-)

    SvarSlett