fredag 29. november 2013

SNØFRI NOVEMBER

Det gjelder bare å komme seg lenger opp enn tåka. På toppen er det alltid sommer.


Ingenting nytt å melde:
Jeg går fremdeles, og småjogger. Husker ikke hvordan det var å løpe mer enn 4km i gangen og mistenker at hvis jeg ikke finner meg ei mølle snart og får opp farten er mosjonskarrieren over, kanskje like greit siden jeg nå må boikotte alle framtidige løp pga lisensskandalen.

Det eneste verd å nevne fra månedens bildekavalkade:
Jeg elsker snøfri og barfrost
- & har nye sko. Brooks Pureflow 2, som jeg forkastet til fordel for Asics i vår, fordi de var elendige i forhold til my alltime favoritt, Pureflow 1. Ahh, de skoene, det er magi, til tross for mine skjevstillinger og føtter med ulik størrelse passer de perfekt. Men skomerker skal selvfølgelig tjene penger og må forandre modell hvert år - hvor de gjør av de gamle er et mysterium. Hvor sender Løplabbet de usolgte skoene sine? Afrika? Det blir å støvsuge ebay framover.

Å ja jeg kjøpte PF2 fordi min kjære reiste til Amerika der de bare kostet $100.
Jeg er til salgs og kan fire på prinsipper for 600kr.
For de 1400 jeg må ut med her i Norge krever jeg perfeksjon.
(sidenote: fantastisk å løpe med litt demping igjen, fri fra all småstein)

Gårsdagens, og kanskje årets siste løpetur til Fløyta. Isen blinker og djevledyret er svært glad i å gå på vannet. Det eneste som reddet situasjonen var at han visste jeg for andledningen hadde kjøttboller i lomma. Smartingen.

, forresten:
Jeg har vondt under tåa og mistenker liktorn.
Noen med erfaring?

20 kommentarer:

 1. Sprek du.:) Og fine sko. (ingen joggeerfaring å skryte av her, jeg er en som går.;) ) God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Skoene er fine og jeg liker de nå, selv om de ikke når opp til førsteutgaven. Jeg har løpt i gamle og/eller 'udempede sko' i hele år, og det er godt å ha noe mykere å lande på. Dere gå-erne er noen råskinn, dere har min fulle beundring og respekt.

   Slett
  2. Hehe, gå eller jogge, er det ikke ett fett?
   Her er omtalen av siste Maria Lang, var det den du mente?
   http://artemisiasverden.blogspot.com.es/2013/10/se-dden-venter-pa-deg-av-maria-lang.html#more

   Slett
  3. Good! Trenger en ekstra kickstart, dvs når jeg engang blir ferdig med Luminaries og Maurstad (sistenevnte fremdeles ikke påbegynt...)

   Slett
 2. ingen erfaring med sånne liktorner gitt - håper du finner ut av det og tar knekken på faenskapet ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har nå googlet og sett på liktorner og du og du hvor mange misformede tær som finnes på internettet. Aner fremdeles ikke om det er slike torner som er problemet, men jeg må vel kjøpe meg noen slike plaster da, og se om det skjer noe. Faenskapet skal beseires!

   Slett
 3. Fine omgivelser å løpe i! Liktorn...finnes det ikke et sånt plaster på apoteket som hjelper?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jo, jeg har sett slikt plaster, kjøpte feil engang jeg skulle ha gnagsårplaster. De ser jo helt like ut. Funket utmerket. Jeg må nok ta meg en hamstringsrunde på biblioteket. Googlet kjerringråd men fant bare urter jeg aldri hadde hørt om.

   Slett
 4. Liktorn, det er ukjent. Alt annet av deformiteter, ondter og skader: bring it on!
  Og forresten, når skal de dumme dyra skjønne at det ikke er så lurt å gå på isen? Må vi løpe med livbøye nå liksom?

  SvarSlett
  Svar
  1. Argh, hadde trodd dere var dekket av liktorner -).
   Livbøye ja..., jeg så for meg forlede hvordan jeg selv som redningsmannskap måtte ut å hente. Knekke is og bane meg vei i isvann for å hente krapylet,, som du sier det er bare å bytte ut drikkebelte med livbøie, eventuelt finne andre løyper - eller begynne med bånd.....

   Slett
 5. Back! Og jeg har vært ute og gått! Loffer rundt i Asics og lader opp til snøen legger seg i fjellheimen. Strengt tatt gjort, men litt for lite til å finne fram planken... Joggisser kjøper jeg alltid i USA - 2 par for samme prisen som ett her hjemme. Kjøper du nok par i året så dekker det turen, hehe... Nå skal jeg oppdateres på blogginnlegg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Spreka. Vet du er ei sånn som gleder deg til snø. Traitorberte. Bar asfalt og åpen skog er det som gjelder. Joggiser burde jeg å ha kjøpt i usa men som regel drar vi på ferie til små nedlagte byer der man aldri har hørt om løpesko. Denne gangen var jobbreise og storby, = sko.

   Hadde ikke du eksamen den 3??

   Slett
  2. Måtte flytte på muntlig, for jeg må til Houston igjen. Presentasjon av et anbud vi fikk, er nervøs som få, men det går vel det også.. Får se positivt på det, juleshoppingen blir unnagjort samtidig -) Når det gjelder sprek... har vel ikke hatt en skikkelig fysisk utskeielse siden sykkelen ble parkert for høsten - det begynner å bli litt for lenge siden. Har startet å gå, må prøve å holde på siste rest av en innbildt kondisjon til vintersesongen starter. Snowboarding er egentlig latmannssport. Sitter opp bakkene, og renner ned. Skikkelig tante-sport, når jeg tenker meg om :D

   Slett
  3. Tantesport ja, de sier jo snowboardbabsen aldri blir gamle og går i hettegenser og rutebukse og krever skinner og brett på rullestolene i stedet for .... DUH... hjul.
   Anbud og biz høres spennende ut så jeg krysser fingrene for dere, selv om det høres litt slitsom ut med Houston - igjen. Også lurer jeg på: Snakker du engelsk med irsk aksent?

   Slett
 6. Jasså gitt, du putter inn bilder fra private sammenkomster og håper og tror at vi liksom ikke skal se det, men der tar du feil. Håper tanta di godkjenner at du legger ut bilde av henne i en joggeblogg

  SvarSlett
  Svar
  1. Shhh, det er hemmelig
   , og dessuten en stor ære å bli skviset inn mellom wunderschøn skog og joggesko. Ikke tvil i min sjel at alle fremmedfolk på bilde synes det!
   Rene adventskalenderen -)

   Slett
 7. haha, når og hvordan skal vi komme over 5km-kneika? Det gjør så vondt i sjela, men det sitter så langt inne å komme seg noe lengre. Fint å høre at jeg ikke er den eneste, som fortsatt sliter.

  SvarSlett
  Svar
  1. Å enda vanskeligere blir det når snøen kommer. Trøsten er at 5 + 5 er uansett 10, selv om det er lunsjpause i midten!

   Slett
 8. Kjøper sko på nettet og løper ikke løp pga en lisens? Hadde alle tenkt som deg hadde det ikke vært løp å løpe eller gode sko å få kjøpt. Neida,

  SvarSlett
  Svar
  1. Ok, rephrase, løper bare løp uten lisens, og kjøper sko i utlandet - var det bedre?

   Slett