onsdag 20. mai 2009

LØP DIN EGEN MARATON.


Jeg er iferd med å hjernevaske meg selv til å løpe maraton. Tellere, bannere, offentlig skryteri - inkludert men ikke begrenset til denne bloggen - er viktige våpen i denne krigføring mot egen hjerne.

Fake it till you make it (eller break it?)-prosessen har vart siden Jula 2008. Under juletreet lå Grete Waitz boka. - Løp Din Egen Maraton - . Fullstappet av detaljerte programmer og løfter om at maraton er for alle. Jeg kappet dørstokkmila og styrtet joggende ut i snøen . I januar supplerte jeg med en Garmin Forerunner 305 og plutselig var alt mye morsommere.


Løpekarrieren startet egentlig så smått i 2008 men etter å ha gått i alle potensielle nybegynnerfeller med medfølgende skader og demotivasjon la jeg opp og kastet meg over sofa og sykkel istedet - dvs jeg syklet på babymosjonistvis et par ganger i uka - men nå er det andre tider!
(Note - retorisk fake-it mentalitet også her)

Første utfordring var Sentrumsløpet 3.mai (10km) og målet var under en time. Resultatet ble 59,31 og mer skal det egentlig ikke til for å hekte meg. Nå trenger vi bare å finne et 10km løp for han som hadde svineinfluensa under Sentrumsløpet slik at vi stiller likt - deretter blir det halvmaraton. Så selvfølgelig kan det høres ut.

Det kan selvfølgelig være et problem at cut-off tida i Oslo er 6timer. Bør kanskje tenke på å tromme sammen en egen heia-gjeng som kan servere og supportere etter alle andre har gått hjem. (Note - her har negativiteten sneket seg inn - på tide å meditere)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar