onsdag 20. mai 2009

PREST ELLER PRINSESSE??


Frustrert & Irritert.
Helst vil jeg bare skylde på biblioteknepa - men litt ansvar for dårlig research må jeg ta selv - jeg burde jo ha tilbrakt nok tid på mitt lokale bibliotek til å vite at her må man stole på seg selv. (hmpfff).

Jeg har altså gått rundt å ventet på Predikanten i flere uker slik at jeg skulle begynne denne Lâckberg serien fra starten. Nå viser det seg at jeg er feilinformert og det faktisk er Isprinsessen som starter rabalderet. Denne har jeg hatt liggende klar i snart en hel låneperiode (uten å ha lest den)

Jeg er allerede halveis igjennom Predikanten - så kanskje burde jeg hoppe av å bytte bok. Dilemma!! Jeg som er på vei til sengs og alt!!! Hvilken bok skal jeg lese????

2 kommentarer:

 1. Det er så sløvt når de begynner med å oversette andre bok. Det samme gjorde de med Patricia Cornwell, selv om hennes første - Post Mortem - er knallgod. Den leste jeg som nummer ti i rekken, eller noe sånn. Jeg oppdaget heldigvis Läckberg sent nok til å begynne med riktig bok. Men så langt har jeg ikke orket å fortsette i serien. Jeg er litt lunken, merker jeg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er jo litt av en tilfeldighet av vi begge bloggdebuterte med Lackberg (orker ikke dille med tøddlene). Store ting venter!
   Ufattelig at det er snart 3år siden jeg skrev dette, evigheter, samtidig som jeg ikke sporer all verdens utvikling -)

   Slett