torsdag 18. november 2010

DAGENS TRENING (8km)

Gjennomsnittsfart - 6,45/km, temp 4-
Gjennomsnittspuls/Maxpuls - 153/184

Pulsbeltet fusket som vanlig i starten.


Totalt 7,70km (9km på beina)
Som vanlig når jeg ender opp i jordbærløypa er det fordi jeg tror jeg er lur.

Denne gangen skulle jeg igjen spare knærne for asfalten. Snø på grusvei burde jo være mer skånsomt. Som vanlig glemte jeg hvor pytons tung denne løypa er. Glemte hvor mye tyngre det blir med snø/is. Overså at hovedveien var nesten bar.
- og er det egentlig bedre for knærne å løpe på blank is?

Hjulsporene var blankskurte men i midten gikk det greit - så lenge det var lyst. Hadde noen nestenulykker men holdt stand. Lårene fikk gjennomgå, når det er for glatt til å sparke fra kommer jo all framdriften fra lårløft.

Tror det var derfor jeg ble skadet i begynnelsen av karrieren. Jeg nybegynnerstartet på snø og når våren kom fikk leggene sjokk over at de måtte involveres, beinhinnesjokk.


Det ble 4 runder, 4 ganger ned, 4 ganger opp. På siste runden ble jeg nesten hundemat. Huset skulle beskyttes og det var såvidt jeg fikk (turte) passere
.Pluss: Seier over sofasjela og hun som tror hun er for forkjølet til å bevege seg. Minusgrader er perfekt løpevær - men nå er jeg lei av snø.

Minus: Samme gamle greia. Formen er laber og uansett hvor mange rosinesker jeg kjøper er det aldri nok.
Tror jeg har blitt sukkerforgiftet denne uka.- og siden jeg har tatt skobilder, på de 3 siste turene - gjør jeg det igjen. Har løpt i Adidasene 3 turer på rad nå - og begynner å bli øm under den ene foten, variasjon må til.

Rett i seng, det er godt mulig jeg har sovnet allerede.


9 kommentarer:

 1. Kjempebra innsats!

  - hva slags adidas er det du har på deg? (De ser veldig fine ut :) )

  SvarSlett
 2. Du må bestikke bikkja neste gang. Kjøttkaker fungerer utmerket:)

  Dørstokkmil som overvinnes er alltid en gedigen seier. Synes dette var knallbra jeg :)

  SvarSlett
 3. Det er Adidas Ride 2 og jeg liker dem godt, spesielt nå på glatta fordi de er litt høyere enn det andre paret jeg har. Innbiller meg at det da er vanskeligere å vrikke ankler.
  - de er faktisk så mye høyere hadde jeg hadde vonde hockeykuler de første ukene.

  Ja, Marit, det får vel bli lommene fulle av kjøttmat neste gang, da har jeg de vel i hælene hele veien hjem :-)

  Dørstokken kan bare dra å legge seg!!

  SvarSlett
 4. Veldig flink altså. Bikkjene skal du ikke være redd for. Tenk heller på mørkemannen i skogen... hihihihihi

  SvarSlett
 5. Det er sant, Camilla, mørkemenn, ljåmenn og gamle bonder er mye skumlere enn hunder, hadde det stått et par slike utenfor huset, ville jeg nok i stoppet
  for å ta et bilde :-)

  SvarSlett
 6. Er enig med andre som har uttalt seg her: Ta med kjøttmat - det er suverent til å bestikke vakvillige hunder, og hvis du i tillegg snakker med babystemme skal det godt gjøres at hunden vil spise deg....

  SvarSlett
 7. Jeg prøvde meg faktisk med min fineste kattestemme, lillebisken gå din vei-. Den ene bet på men den andre oppførte seg som jeg var styggen sjøl.
  - hjalp sikkert ikke at jeg blunket iherdig på kattemåten for å signalisere hvor vennlig stemt jeg var, med hunder skal man visst stirre bestemt, uten blunk, for å vise for skapet skal stå
  - har jeg hørt??

  SvarSlett
 8. Jeg tror ikke jeg hadde stirret hunden i øynene. Du vil vel ikke utfordre den? hihihi
  Det som fungerer på min hund (for andre mennesker og bikkjer) er å unnlate å stirre på han. Om han blir stirret på så kan han virke noe fiendtlig innstilt. Om man viker unna med blikket så bryr han seg ikke. Babystemme er en slager.

  SvarSlett
 9. OK da, neste gang jeg møter en hund skal jeg stirre i bakken og kurre på babyvis.

  SvarSlett