onsdag 14. april 2010

DAGENS TRENING. (5km)

Gjennomsnittsfart - 6,01/km (10,0), temp +12 (sol)
Gjennomsnittspuls/Maxpuls - 165/182


Etter å ha trampet rundt i hele dag, tannlege med bimboteen, butikker, bøker og bakker hadde jeg egentlig bestemt meg for bok, vin og gløttvis American Idol (pstt miss Bowersocks) - men slengte skolebrødet tilbake i posen og kom meg ut. Corked it.

En bitteliten minitur i lunkefart for å teste knær og legger som har oppført seg litt merkelig de siste dagene. Løype gikk ad omveier til Minnesund - og det var bakker - mange bakker - mest opp men brattest ned.

På grafene ser det ut som babyhumper men det var TUNGT.

Fjær i hatten for å løpe opp alt og kun gå/småløpe den siste stupbratte Kirkebakken - psykologisk boost.


- men jeg er ikke den eneste som har trent idag. Den smekre flekken på bildet er teenert som springer bakkeintervaller (shocking) - 15x20sek skoleprosjekt - minstemann har kampsportet.

Solvarmt vårvær hele dagen!
Noen andre?

2 kommentarer:

  1. Jepp - jeg har begynt å sykle til jobben. Ruller med freidig mot 2,7 km til jobb, og er totalt psyket ut når jobben er ferdig: da er det 2,7 km opp. Stiv i rompa og ryggen, men dette hjelper på joggeformen.. Henger fremdeles på bloggen din - hadde tenkt å droppe syklingen i dag (det er jo overskyet, må vite), men en tur innom deg i går kveld avgjorde saken. Takk og takk!!

    SvarSlett
  2. Har ikke tatt fram sykkelen ennå - får så vondt i rompa de første ukene. Fikk sånn setepute i morsdagsgave ifjor men har ennå ikke bestemt meg for om det er juks - eller ikke.

    (psstt, for at du ikke skal slite deg ut tar jeg treningsfri idag, her er man seg sitt inspiratoransvar bevisst :-)

    SvarSlett