onsdag 26. februar 2014

FLOW RIVER FLOW

Igår på vei til Fløyta, dvs vi gikk bare til demningen.
Sånn er det i 2014, alt er halvveis.


2 bilder. 2000 ord.
1 løpetur i uka. Uten GPS.
Pause hver kilometer. Småpsyk.
Lår og knesnusk som kommer av og blir verre med gange.
2mnd. 152km løpt. 247km gått. 22 bøker lest.

Formen er borte. Motivasjonen død. Tightsen for trang.
Det er mulig jeg må bli streikebryter å melde meg på Sentrumsløpet.
Kanskje vil angsten for djevleminutter opp slottsbakken være
det jeg trenger for å komme meg opp og ut? Ny giv?
Eksperttips?
- the river flows, it flows to the sea -

Jeg hørte på Fosnes Hansens Falketårnet i skogen.
Nå hører jeg Amalie Skrams Forrådt.
 - konklusjonen:
Min dorske latskap versus djevelutdrivelse og tapt uskyld
= det kunne vært verre.
= klaging slutt
= mars, mars, mars!

15 kommentarer:

 1. 40 mil. Det er 20 mil i mnd, 5 mil i uka, over 7 km pr dag. Det er råbra :-) så det så. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tenkte, hva i alle dager fikk hun 40mil ifra, til jeg kom på all gåinga. Med din matematikk høres det veldig fint ut. 7km pr. dag er fint, det er bare det at gåinga ikke teller. Man blir ikke glad av å gå. Ikke like glad. Dopaminglad.
   , man ender bare opp med å høre triste elvesanger mens man tenker på at man ikke løper. Så spiser man en pakke kjeks - hele pakken - og ruller seg opp på sofaen med bok.
   (Forrådt er forresten hårreisende bra)

   Slett
 2. Altså må Forrådt høres. Du, jeg har sagt det før, men du er for streng med deg selv. Kjenner ikke så mange som er så sprek som deg, du er i hvert fall i øvre del av middelklassen eller noe slikt. Vil til Oslo snart.....Har du vært på det sexshowet med de tre damene?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg skjønner at det høres strengt og sutrende ut, det er bare det at jeg blir så deprimert av å ikke løpe. En ond spiral der man daglig synker lenger og lenger ned i sofaen, med mørkere humør. Og det verste er at det er ingen grunn til det annet enn at man av ymse grunner ikke kommer seg ut.

   MEN: Jeg burde kanskje oppdatere innlegget for etter jeg skrev har jeg både vært på 6km hundetur, løpt 8km og gått en times kveldstur. Humørinjeksjon -). Så får vi håpe jeg får skviset inn en ny tur før jeg ramler utpå igjen.
   Sparket i baken var at det begynte å snø og jeg var livredd for at den bare asfalten skulle forsvinne. Klissvåt slapsetur, og det er nå flere naboer jeg aldri kommer til å hilse på mer.

   Forrådt! Absolutt!

   Sexshow?
   Det Elliken sa. Agnes var syk. Selma litt tam og det absolutte høydepunkt var da Vigdis datt av stolen da hun skulle vise hvor mye hun overgangsblødde på en buss, på Cuba. Kostelig. Hun sa, som jeg nå har gnålt om siden 2009 - at det nå framover biir overgangsalderlitteratur.

   (se, nå trenger jeg ikke oppdatere innlegget for alt er allerede sagt -)

   Slett
  2. Jeg skulle jo oppmuntre deg, derfor min lille overdrivelse - men ser jo at du fint klarte å oppmuntre deg selv. Nå skal jeg også gå ut, men har en litt kjedelig lydbok på gang - Tre kopper te, det er litt lite motiverende, men akk, skal gjøre det likevel. Haha, skulle likt å se at Vigdis datt av stolen, og det at Selma var tam syns jeg virker helt troverdig. Men jeg vil gjerne ha bilder og et helt innlegg fra arrangementet. Med detaljer. Om alt.

   Slett
  3. Hæh, mente du det ikke? Det med at jeg var den sprekeste du kjente, upper middle, og alt det der? Var det løgn? Jeg nekter å tro det!

   Tok ikke så mye som et bilde av Vigdis, og toget er gått for rapport, mm jeg noen gang skriver om den siste Selmaboka. Har ikke bestemt meg ennå. Slikt er sterkt drevet av lyst og tilfeldigheter og svært skjørt. Iår konsentrerer jeg meg mest om å lese, slik at jeg kan ha et stort overskuddlager når den neste tørken setter inn.
   Framtidsorientert og smart!

   Slett
  4. Jojo, selvfølgelig mente jeg at du var DEN sprekeste, men du vet - det der sexshowet var jo kun for å få deg til å trekke på smilebåndet. Selmaboka er lest - men jeg tar den på samlepost, for den var litt skuffende, og det får være måte på hvor mange lange bloggposter man skal produsere. Samleposter er topp!

   Slett
  5. Yep, selma var skuffende. For flåsete til å være seriøs og ikke morsom nok for komedie.
   Salmeinnlegg it is!

   Slett
 3. 22 bøker lest på 2 måneder...?

  - Et tu, Brutus?!?! =-O

  SvarSlett
  Svar
  1. Det EllaMella, er fordi jeg hverken løper eller skriver og bare soser rundt med lydbok og forøvrig leser bestselgerkrim. Ifjor var tallet 11 etter 3mnd, så her ligger det an til rekorder.

   Slett
 4. Sesongpause vettu! Nå som våren er i anmarsj, kommer kanskej motivasjonen også. Men hva med å melde deg på noe annet enn Sentrumsløpet? Noe som er litt mer motiverende enn å betale for å trampe asfalt i Oslos gater? Råskinnet? Nibbeløpet? Halvmaraton på fremmed jord på sensommeren? Birken? Et odde fjelløp? Det kan gjøre underverker for selvtillit og motivasjon å utfordre komfortsonen. (fallhøyden blir jo også ganske stor, men det snakker vi ikke så mye om...;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Gode råd! Takk!
   , men jeg liker Sentrumsløpet altså (minus Slottsbakken). Derfor tror jeg en del av problemet er at jeg skulle boikotte iår, pga lisensskandalen, og plutselig stod uten trygge velkjente mål. Kanskje? Muligens er det bare latskap! Råskinnet og oppoverfjell er forresent utelukket, det skal da være måte på -)

   Slett
 5. Forrådt har bestandig vært fin den, men noen orket ikke å lese Amalie Skram da noen bodde hjem til mammaen sin. Tror alle A. Skram bøkene finnes her på bjerget. Vi har det fint, hybelboeren er bestis med verten. Tror hun har lært av vertinnen, for hun har han i sin hule hånd Kyss og kram

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg har nok ikke lest så mye Skram, når jeg tenker meg om kun Lucie og første Sjur Gabriel og Karens Jul, er det Amalie? Uansett, jeg har de jeg også, arvet fra en gammeltante, fine og grønne i hylla.

   (det gleder meg at midtenfolket har det bra, og at hybelboeren trives, det er din jobb vøttu).

   Slett