mandag 26. desember 2011

GOD JUL (10km)

Gjennomsnittstid - 6,08/km (10km)
Rakk akkurat å trimme unna før stormDagmar satte inn.
På bildet: 8k og donRoss - fotograferende baktropp = moi.


MEN, før julesmalltalk,

GOD JUL & NYTTÅR.


, som kan sees fra bildet over er det langt fra white christmas i midten. Vi løp på Lade, rundt Ladhammer'n, for der er det nesten alltid vår. Bart, noen flekker med is og godt strødd. Perfekt.Jula så langt har fulgt - same procedures as last year, james -
Stille, rolig og full pakkefrenzy. Vi har vasset i konfektesker, spist fjell med julemat og åpnet julegaver til langt på natt. Et direkte resultat av 5 generøse katter, en påtenkt hund og diverse engler.
Pur nødvendighet i små familier.

Bloggrelevante julegaver:
3 bøker (men den viktigste er på vei i posten iflg. 8k)
og 2 gavekort på XXL.
Utfordringen her blir å IKKE kjøpe mer ullundertøy.
Bøkene var Mesteren og Margarita, (tusen takk Line - jeg har ikke lest den.)
Ei bok om lydige hunder og ei om kinesisk kultur.
Hundeting var høyt oppe på ønskelista - selv om jeg nå etter en samtale igår, innser at jeg kanskje burde allergiteste meg og 3k
, før hundekjøpet.
Hmpff, jeg hadde tenkt meg en mer hode i sanden approach - slutt å nys gut, du er bare forkjøla. Må gå noen runder med selvet, skjønner jo at testing er smart, men allergi betyr ingen hund og det blir for trist.


Ellers:
Jeg har lest ca 20s Michael Connelly, som en tjuvstart på prosjekt 2012
og løpt 2 ganger.

6km fivefinger på mølle og gårsdagens vårlige prestorm 10km. Første tur ute etter sykdommen og det føltes såååå mye bedre enn mølle at jeg tror jeg holder på å bli frisk.
How's that for positivity??

Nå skal jeg ta fram juleskrubben og klargjøre for juleselskap.
Diverse oppdateringer og alvorlig framlegging av neste års mål kommer etter nyttår. Alle sider og skritt må med.

- fortsatt god jul til alle!

9 kommentarer:

 1. Så bra at du er blitt frisk - hurra for det! Jeg får ikke trent noe for tiden, haddeplanlagt en lang gåtur i dag, er visst gode sjangser forå se alligatorer pg slanger hvis jeg går langs elva, men nå regner det så grue,ig og det er meldt samme vær hele dagen, så jeg får se om jeg kanskje skal vurdere litt styrketrening inne. Leser ingenting, så der er det ingenting å melde. Gleder meg til å treffe deg i 2012!

  SvarSlett
 2. Fortsatt god jul! Nyt helsa og uteløping :-)

  SvarSlett
 3. Fortsatt superjul til dere begge.
  Alligatorer og elv med slanger høres ikke ut som noen for meg, men på film og i andres liv er det spennende -)

  (sikkert ikke noe for sneglehater Astrid heller, or??-)

  Er det forresten treningsnarkomani jeg leser mellomlinjene. Ute på eventyrferie i cajunland - også grubler man på styrketreningsmuligheter???

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Det ble bare med tanken....styrketrenina altså......spiste litt ekstra ostekake :-)

  SvarSlett
 6. Bra at du begynner å friskne til!
  Håper bare du ikke har blåst på sjøen.

  SvarSlett
 7. Høres ut som en perfekt julefeiring, spør du meg. Testing er nok lurt, selv om jeg i forskjellige sammenhenger selv til strutsemetoden... God fortsettelse!

  SvarSlett
 8. Tusen takk for Tiller! Den har liksom aldri havnet på ønskelisten fordi jeg fortsatt har Skråninga ulest i hylla, men etter så mange anbefalinger av boken er jeg blitt veldig nysgjerrig på den. Jeg kommer nok til å lese den på et taktisk tidspunkt, når treeren er rett rundt hjørnet, for jeg har forstått det sånn at boken gir lyst til å lese videre umiddelbart.

  Jeg regnet med du ikke hadde lest Mesteren siden jeg samvittighetsfullt sjekket 1001-listene dine før jeg kjøpte. Etterpå kom jeg på at du kanskje har boken i Århundrets bibliotek, siden du har Linna, og de ble utgitt rett etter hverandre. Men du får som sagt byttet hvis du allerede har. Uansett: Boken er knallgod og veldig original, og jeg tror du kan like den!

  Ellers håper jeg du holder deg innendørs i styggværet, jeg blir helt fælen over hvor sterk vinden er her oppe. Og jeg som trodde jeg var blasert og godt vant med NSB og hovedvei rett utenfor soveromsvinduet...

  Ha en fortsatt riktig god jul!

  SvarSlett
 9. LilleS: Ingen sjø i midten og jeg har holdt meg langt unna fjorden. Det har tidvis blåst kraftig, men tror det gikk hardere for seg hjemme.
  Gruer litt til å komme hjem, kanskje internettstanga på taket har blåst ned (igjen)
  - og har man ikke verre problemer kan det vel være det samme
  (ville noen sagt -))

  Jannicke: Strutsemetoden funker på alt!

  Line: Jeg grøsser over strømmangel. Heldigvis er nett, lys og varme tilbake - og takk igjen for boka. Muligens mangler jeg noen Århundres Bib.bøker, må hjem å sjekke, men har jeg den, gjør det ingenting. Et nytt eksemplar var akkurat det jeg trengte for at den skulle klatre på leselista.

  Det tok forresten 6år mellom Innsirkling 1 og 2 - så jeg anbefaler ikke å vente på treern.

  Godt Nyttår peeps, imorgen reiser vi hjem til østen. Forhåpentligvis står alt som vi forlot det
  - med strøm.

  SvarSlett