fredag 5. august 2011

DAGENS TRENING (16km)

Nesten hjemme, kun 1km nedoverbakke som jeg gikk, klissvåt, med vannblemme på rompa og krampe i leggen. Dagen for elendig planlegging
, og nå er også nyskoene soaked og stinkende.(grr)


Totalt 16,10km

Hestestien/Hjemme. (6,5 skog, resten asfalt)
Distansen vet jeg kun fordi jeg har løpt nøyaktig samme løype før
, for gps-en glemte jeg å skru på etter tissepausen, fra nå av skal all tissing tidsdokumenteres. Derfor har jeg kun målinger opp til 2,25km. Sprang i lykkelig uvitende bliss i syndeflod, uten å sjekke hverken tid eller distanse, opp bakker jeg normalt går, og uten sammenbrudd. Helt til rundingen på 10km, der jeg falt for fristelsen til å gløtte under ermet.

Yep. All energi forsvant
, alle vondter kom tilbake og hadde jeg ikke vært så våt og etterhvert småkald, hadde jeg gått de siste 6. Jeg VIL vite hvor fort jeg sprang i skogen, og km-tider. Hvordan kan man gleder seg over regn og fullførte 16 uten?
- det teller ikke uten graf?

Skal jeg tvinge meg selv til positiv tenkning
, gikk det jo greit i skogen, og kom noen meter lenger opp langbakken før jeg ga meg. Gikk heller ikke over ferista, men var ved godt mot og grei fart, helt til jeg oppdaget klokketabben.
Idiotisk
at slikt skal ha så stor makt over humøret.


Resten av uka:
Det har blitt 3 dager løpefri.
Utslitt etter ferieløping og subbeturen jeg hadde på søndag. 8km med 8k. Vi glemte begge gps-en ???, men tviler på at det gikk fortere enn 8km/t. 2 dager sykling, kun transport og barnehagelevering
og igår var det fri.

Og jeg har faktisk vannblemme på rompa
, sånt får man når man klissvåt tisser i skogen og ikke greier å dra på seg buksa ordentlig

16 kommentarer:

 1. hahaha -- jaja, vi har alle våre greier! En eller annen gang jeg har deg på tomannshånd skal jeg fortelle om den grusomme fjellturen jeg hadde i går. ---- alt var helt feil, og det toppet seg da den femtikilos valpen til dattera mi hoppet opp og beit meg i armen så jeg blødde og jeg fikk nærmest panikk for jeg så for meg instant stivkrampeanfall og vi var timesvis fra folk og uten mobilnett - og det var bare brøkdeler av hva som skjedde, og ja jeg skal ikke klage, men må innrømme at jeg ikke husker sist humøret var så labert som i går kveld.

  SvarSlett
 2. En løpetur uten GPS er jammen som å løpe i blinde - nesten så det ikke er vits i å løpe i det hele tatt. :oP
  Men det hjelper når man vet avstanden fra før. :o)

  SvarSlett
 3. Å, stakkars deg! Verre å TRO at man har tingene i orden, for så å oppdage det etter hvert, enn å vite det på forhånd, sånn som meg. Doktumentering av tissepauser er jo interessant. Selv har jeg blitt mer og mer vågal. Ingen salmesang her lenger nei!
  16 kilometer er langt!

  SvarSlett
 4. Jøss, jeg fikk jo kommentert jo!

  SvarSlett
 5. Vannblemme på rompa OG ingen gps-logging! Jeg opplevde noe lignende her om dagen - trykket på stopp i stedenfor lap, og fikk jo helt åndenød. Det jeg ikke skjønner er hvordan du kunne løpe 7.75 km uten å se på klokka?!?

  SvarSlett
 6. Solgunn: Ok, da, din historie er verre, rabiate hunder, blod, stivkrampe og mobilløs. Jeg føler meg heldig med regn og vannblemmer-)

  Tone: Nettopp!

  Søster: Jeg blir også stadig modigere, river av meg buksa og tisser i hver eneste skogsgrøft, uten tanke på elg og passerende syklister.

  Astrid: Lap og Stoppknappene burde egentlig ha byttet plass, for det er alt for lett å trykke feil.
  Jeg sjekket ikke klokka fordi det fossregnet og jeg hadde plassert den på undersiden av håndleddet og trukket genseren over, vil jo ikke drukne vidunderet.

  Distansen hadde jeg kontroll på uansett og pulsbeltet var glemt. Farten var det eneste jeg var nysgjerrig på, og 10km virket som et greit sjekkpunkt. (stønn).
  Sånn går det når man prøver noe nytt!

  Lykke til på Kongsvinger!

  SvarSlett
 7. hei
  jordbærtrimmen idag,10.7km
  tøfft
  1.5 km rett opp istarten(asfalt)
  ødela hele løpet
  dere skriver jo bare om tissepauser,har det noe med løping å gjøre?

  SvarSlett
 8. Vant du jordbær?

  (kanskje jeg skal være glad for at det ikke ble jordbærtrim på meg?)

  SvarSlett
 9. ps
  boka 'hvit tiger' var bra

  SvarSlett
 10. Good!
  ,på tide at du likte ei India bok!

  SvarSlett
 11. Hahaha... det ER sant altså. Løpeturene som ikke blir logget ordentlig teller ikke. Føles som bortkastet trening. Oppdaget at jeg hadde glemt å lade klokken da jeg stod ved starten på Halvtraveren (15 km) og det var katastrofe. Skikkelig nedtur. Men du er flink!!

  SvarSlett
 12. GRØSS
  , det å starte i løp uten gps
  må være det verste av alt!
  (jeg tenkte jo faktisk å droppe fjorårets oslohalve da klokka fusket i forkant.)

  Nei, jeg tror vi må ta grep og venne oss av.
  Ukentlige tvangspålagte, elektronikkløse treninger.
  , hverken mp3, gps, mobil eller pixels.

  SvarSlett
 13. Vi er tydeligvis mange som har gjort oss fullstendig avhengige av logging. Når Garmin svikter (dårlig batt) bruker jeg RunKeeper på iPhonen. En gang var det dårlig batteri på begge. Tror faktisk jeg hoppet over hele turen - slukøret.

  Godt du la til den siste bekreftelsen om vannblemme på rumpa. Var litt nysgjerrig. Kvise på rumpa er vondt - tilsvarende med vannblemme?

  SvarSlett
 14. Vannblemmer er ingen sak, med mindre man skal sitte, og vi med aktiv livsstil holder oss på beina
  (lygekors, lygekors -)

  Man tager bare ei nål og klasker på et gnagsårplaster, så er man god som ny. Som mosjonist burde man hatt resept på compeed.
  Tær, hæler, pulsbelte skader på bryst/rygg, sømmer i alle varianter.

  (selvkrymping eller større klær?)

  SvarSlett
 15. ohhh..hildrande du...for en tur..og gnagsår på rumpa? Den var ny for meg også. Hadde du syklet kunne jeg skjønt det...:)

  Men GPS altså..jeg har helt bevisst lagt igjen klokka noen ganger..ikke tatt tiden en gang...bare løpt og kosa meg uten tanke på annet enn blomstene i grøftekanten og at jeg kan la bikkja gjøre fra seg uten tanke på utslag på snitt-tiden:)

  SvarSlett
 16. Må innrømme jeg fniste litt til den stakkar hunden som ødelegger grafene dine, tissing og gps går dårlig sammen, jeg lærer!

  De gangene jeg har løpt uten klokke (ufrivillig), går det mye roligere, jeg stopper oftere, gnir meg mot lyktestolper, og ser på trærne, kanskje snakker jeg med forbipasserende også.

  (men jeg liker det ikke -))

  SvarSlett