lørdag 17. oktober 2009

DAGENS TRENING. (5km)


Gjennomsnittstid - 5,44/km (10,5)
Gjennomsnittspuls/Maxpuls - 168/181


Løp de første 2,5km med juniorfølge. Han sprang som en vektløs helt og jeg hang såvidt på. Jeg fortsatte rett fram og han tok av mot døra. Innbitt nedarvet jernvilje og han begynte ikke å gå før jeg hadde snudd ryggen til. Tror han synes det var ok.

Heftig motvind kortsluttet meg på 5km - orket ikke å fortsette en ekstra km inni vinden. Hjalp ikke at motsatt vei var flytende medvind, gratiskrefter og flatløype. La heller til noen min med styrke. Tåhev, nedtrekk og core (mage) - men det var også alt jeg orket.


Pain: Stikkende beinhinner og utsiden av høyre kne (samme gamle greia). Like greit at jeg skippet intervallene jeg egentlig hadde planlagt. Forutseende og vis.

Etterpå: Dolly Dimples og Hello Louis. En fersk blondinekelner fylte vinglasset mitt til randen - digert glass og nesten halve flaska. Ikke helt coherent på Coopshopping og veldig lite interessert i matvarehandling - bra jeg kun er passasjer :-).

4 kommentarer:

 1. hei
  rødvin blir det ikke muskler av
  ravi syklet 45km idag (rundt Jonsvatnet)2t 42 min,kaldt

  SvarSlett
 2. Så flott at junior har begynt å løpe også, tror nok han er typen på det. Nå bestiller jeg flybilletter snart,

  SvarSlett
 3. Rødvin, sjokolade og pizza er vel essensielle muskelbyggere - eller har jeg misforstått noe her (hehe)??

  Velkommen skal dere være - jeg regner med dere begger kommer for å løpe Jessheim maraton 15 november?

  SvarSlett
 4. Ravi reiser bort snart, og jeg kommmer kanskje den 20 nov. hvis noen henter meg på den nærmeste togstasjonen. hvis jeg får i meg flybilletter da, og får sitte på til flyplassen tirsdags morgen

  SvarSlett