lørdag 15. august 2009

SISTER OF MERCY.

Så ble jeg vekket da - tidlig en lørdagsmorgen - fordi pasienten ikke fikk opp skuffen med joggebuksa - ikke klarte å teipe plastikkpose på bandasjen - finne brødet - sokker - eller åpne kofferten som har stått urørt siden han kom hjem fra Irland. Jeg spratt opp mens jeg nynnet Edelweiss, vasket, teipet og åpnet skuffer - ømt og rolig som en ekte syskesøster skal. (Uniformen nektet jeg å ta på).

Som det ultimate bevis på min pleiende godhet - poster jeg (som jeg lovet) ferske sykehusbilder - rett fra A-hus - nesten usett av human eyes.

8KJ og albuen i betennelsens vold. Dette var forrige fredag før operasjonen og fremdeles tidlig på dagen - albuestørrelsen fortriplet seg før de var klar til å operere.

De rullende årene og nålene.


Digresjon over. Jeg har nå inntatt en frokost bestående av hveteboller, sjokoladekake (importert fra Rognan) og Tyrkisk Pepper. Treningslysten er som følger effektivt drept mens det kan jo hende jeg greier å karre meg til sengs å lese en bok.

2 kommentarer:

  1. All mulige hilsener til den skaldde om god bedring. og av deg ler jeg. Jeg syns nemelig jeg ser deg fare omkring og varte opp hain te dæ. Empati, min kjære Watson, empati

    SvarSlett
  2. Empati Sherlock - har jeg ikke tid til å føle - for jeg må tenke ut hva vi skal ha til middag - og vaske kasseroller. Montor om proteinpulver og frosne bananer blir en hit?

    SvarSlett