mandag 13. mai 2013

TRENGER MAN TRENE I MAI?

På vei til Fløyta, og hvor bliver montro baktroppen av?


Etter Sentrumsløpet har jeg løpt 2 ganger.
1.mai - 8km. 10.mai - 10km  (bilde)
, begge ganger med hund og begge ganger hostende, harkende og i et tempo som gjør det umulig å tro, nok en gang, at det er mulig å fly gjennom Oslo i elleverfart. På denne Fløytaturen spurtet jeg som en gal i nedoverbakker og kom likevel ikke høyere enn 10.blank. Puls i taket.
Gjennomsnittsfart på rundt 7min/km.

Det er selvfølgelig for at jeg ble syk - IGJEN.
Feber og hoste - IGJEN
, statistikkfreakene blant dere, mao alle, har sikkert full kontroll på fjorårets kilometertall for mai, men for en og annen forvilled bokbloggers skyld sier jeg det likevel.
I mai ifjor løp jeg 56km. Et tall så lavt at jeg etter Sentrumsjubelen trodde skulle kvadruples. Nichts. Nada. Nei og Selvfølgelig ikke.
Syk - IGJEN.

Pause halveis.
. det eneste positive jeg har å si:
, siden det nå regner og jeg sannsynligvis ikke krysser dørstokken idag heller, er at jeg begynner å bli frisk. Jeg peser, hoster og surkler, men jeg tror det som er igjen nå er allergi. Etter hostekjøret ifjor og på nyåret med ribbbeinsbrudd og månedsvis fri - tok jeg denne gangen ingen sjanser,  2 hostekuler og rett til sengs - i 10 dager.
, takk til freia og maarud for godt selskap.

, nå er jeg gjenoppstått.
, i skogen
, hvem løper iformløpet?


22 kommentarer:

 1. Gjenoppstandelser er undervurderte! Kjekt du er på beina igjen, og kjipt med sykdom! Jeg har klart å holde meg med nesa over dyna en stund (knock,knock) og håper det fortsetter. Første uka i mai ble det 0 - NULL - kilometer på meg. Jepp! God start på vårmåneden. Nå har jeg imidlertid hatt ei uke bak meg med skikkelig snurr på hjula, så jeg ser lyst på resten av måneden. Blitt skikkelig gira (spesielt etter jeg fant ut at lydbok på øret og syklings absolutt kan kombineres) så nå sykler jeg rundt med Tom Kristensen's Dypet på øret. Lesing og sykling er en kjempekombo! (bortsett fra kraftige nedoverbakker - da suser det så i vinden at jeg knapt kan høre hva som sies;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Lydbok og sykling høres nesten like helsefarlig ut som bjørkepollen og beinbrudd. Håper du ikke har slike fæncysmæncy øretelefoner som stenger ut både fuglesang og trailere. Jogging og lydbok fungerer bare av og til, og bare når formen er god og boka spennende. Filosofiske betraktninger og selvinnsiktsromaner er bare å glemme.
   Krim er det eneste som funker på meg.
   , og er formen dårlig - må det musikk til.
   (det aller viktigste er å ikke høre seg selv puste -)

   Slett
  2. haha.. nemlig! det viktigste er å ikke høre seg selv puste :) Kun krim på øret sålangt på sykkeltur. Jeg kan ikke både høre, tenke OG sykle samtidig som jeg passer meg for trafikken... Heldigvis sykler jeg "på landet", så bortsett fra noen transportstrekninger på hovedvei så er jeg temmelig alene på asfalten. Og godt er det...

   Slett
 2. :-(

  God bedring!

  (Jeg, utrolig nok, men ikke si det til noen)

  SvarSlett
  Svar
  1. (hehe, hadde glemt at du var den nye dameløp entusiasten )

   Slett
  2. ( mmm, kanskje, hvis jeg får løpt litt de neste ukene, kan ikke møte
   slik jeg er nå -)

   Slett
  3. Herreguuuud, hva er DA vitsen med dameløp i hvert fall, hvis man må være i god form for å delta!?

   Plis plis plis plis plis

   Slett
  4. Sier hun som er i jernform

   , svaret er fremdeles kanskje, men får jeg løpt ok denne uka, skal jeg melde meg på.
   (, nå som jeg har så gode vibber fra sentrumsløpet ville det vært trist å ødelegge med et Iformløp over timen)

   Slett
  5. Løp ok denne uka, da! Kom igjen, ut nå!

   :-)

   Slett
 3. Jeg skal ikke delta på noe iformløp - men det var kanskje helt unødvendig å fortelle :-). Æsj til sykdom og dårlig form og hurra for at det går fremover.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, men KK-mila i høst har jeg meldt deg på i all hemmelighet, dvs, så hemmelig som ting kan være på internettet.

   Slett
  2. Hehheheheheh - nervøs latter her i nord. Det har du jo ikke gjort, men det hadde jo vært artig å vært med på det. Skal du være med?

   Slett
  3. Jeg planlegger og være i superform (optimismen rårder) til høsten, så hvis datoene passer blir det garantert kk-mil.
   (psstt, ifjor var det dagen før, eller var det samme dag, som bokbloggtreffet)

   Slett
 4. God bedring! Du leser ihvertfall et imponerende antall bøker ila en måned :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Tone.
   Antallet bøker på en måned har nok vært mer imponerende enn det er iår, like nedadgående spiral som kilometerne, I'm afraid.
   (, du skal vel også løpe Iform?)

   Slett
  2. Er usikker,dameløp har jeg ikke prøvd siden Grethe Waitz-løpet en gang på 80-tallet, og den gang var jo damer livsfarlig i flokk. Er redd de ikke er bedre i 2013...dessuten er jeg redd for å bli forbiløpt av et skjørt med paljetter...
   ang bøker,har du prøvd lydbok på løpetur?

   Slett
  3. Jeg var med i 2011 og da var det so so. Ryktene derimot sier at det var en kraftig forbedring i 2012. Angående paljettskjørtene får du tenkte på Siri og tutuen - altså, det kan jo hende de er på landslaget selv om de har paljettkjole - og da er det jo helt naturlig å bli forbiløpt. Forundringen burde heller ligge i hvorfor de var bak til å begynne med. JO, FORDI VI ÅPNET SÅ SVINAKTIG FORT -))

   Jeg får ikke helt taket på lydbok på løpetur, det går, som nevnt ovenfor, hvis boka er drivende spennende - på rolig langtur - hvis jeg er i ok form. Sånn som det har vært det siste året er det ikke sjans i havet. Må ha mid-tempo rocknroll med glade tekstbudskap for i det hele tatt fullføre en femmer.

   Satser på at det bedrer seg når jeg virkelig skal begynne å løpe langturer utvoer sommeren.

   (Skal jeg anbefale lydbøker til løpetur må det bli sikkerstikk som Jussi Adler-Olsen og Chelsea Cain. Det er morsomt og spennende nok til at man glemmer seg bort noen timer.)

   Slett
 5. Jeg jogget i opptil flere hundre meter i går. Ikke at jeg ble så anpusten (bare svimlet veldig for øynene, såpass får man tåle), men knærne er formelig knust i fillebiter. Jeg har ikke løpt så langt siden mine sylfidedager på Blindern. Kudos (litt) til meg, mest til deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jaggu min alpakka. Nå blir jeg alltid like gledelig overrasket når du dukker opp i joggeinnlegg, men at jeg skulle få en kommentar om en løpende Ellikken - det hadde jeg aldri trodd skulle skje!!
   Please, please, plzzz, ikke ødelegg ved å si at du bare sprang til bussen.

   Slett
  2. Jeg løper til toget hver dag, dette var noe helt annet. Dette var høyst frivillig, lystbetont JOGGING. Jeg vet, jeg dånte litt inni meg da jeg skrev disse ord. Attpåtil med store bokstaver. Do not stay tuned, forresten. Jeg pådrar meg idrettsskade om dette skal fortsette.

   Slett
  3. Lystbetont til og med.
   Det er mer enn jeg bruker å få til -).
   Idrettsskader kan man enkelt unngå ved å ta bittesmåskritt, ikke lande på hælen og ikke løpe til man dåner. Sååå enkelt, men likevel såååå vanskelig! Thrilled!!
   (og selvfølgelig følger jeg ikke med...)

   Slett