lørdag 6. november 2010

OPPSUMMERING, IGJEN.

Oslo, onsdag, vårlig temperatur og høstskrud.

Jeg lider av en snikende katakonisk atapi for tiden og det går utover det meste - ikke minst bloggiveren. Jeg har både trent og lest men så blir det svart - derfor får det bli nok en hurtig oppsummering før jeg synker ned i lørdagssofaen.

Jeg har løpt 3 ganger.
 • Onsdag: Totalt 5km på mølle, dvs 3km på 17+, oppvarming og etterpådaffing.
 • Fredag: Skulle jeg løpe til Eidsvoll i nye kompresjonssokker, utføre noen ærend - og busse hjem. Det ble gå/jogg i sola - rene påsketuren, vafler og kokosboller i solveggen.
 • Idag, lørdag, igjen mølle - denne gangen 7km (5 + oppvarming/div)

.
Onsdag var jeg også på shopping i storbyen
& bookcrossingtreff.

Planen var - bukse, kjole, BH og div - og/eller.
Før jeg slo meg løs i klesbutikkene derimot skulle jeg bare en aldri så liten, itsybitsy minitur innom XXL. Dett var dett og story over.
- men til mitt forsvar er ikke ulltrøyeavhengighet det verste man kan lide av, kanskje ikke det hotteste, ei en look som setter distingverte mannehjerter i brann - men jeg ser tross alt alltid ut som jeg skal på skitur (inkl. kvikklunsj) - og det uten å ha skigått siden barneskolen.


Jeg kjøpte også 2xu kompresjonssokker - og prøvde på alle 2xu pølseskinn jeg fant. Disse strømpene testet jeg for første gang igår - og er så langt lite imponert. Nesten motsatt faktisk.


Melkesyra kom snikende allerede før jeg hadde fått skoene på - og jeg var ekstremt sliten i leggene de første 4km - etterpå ble det bedre - men det tror jeg har med at resten av turen var nedoverbakker. Noe små skrift jeg har gått glipp av?

Det stod Recovery på pakken, men både de på G-sport og XXL sa at de også var for trening, men det aner meg at jeg kanskje burde kjøpt leggvarmerne istedet, eller racesokker - de var utsolgt i min størrelse (g-sport). Utvalgt 2xu var forresten dobbelt så stort på g-sport (oslo) som XXL - men prisene var også mye høyere - bortsett fra på sokkene, selvfølgelig, der var prisen identisk.

Kompresjonserfaringer - please?!
Er det bare race varianten som er ment til jogg/løp?

Oppsummering Slutt!
Ahh bortsett fra at jeg nettopp har avsluttet en av de beste bøkene jeg har lest på lenge. Gutten i Graven ved siden av - blinkskutt innertier.

9 kommentarer:

 1. Så flink du er på mølla. Liker du den? Jeg sliter med et litt anstrengt forhold til den.

  SvarSlett
 2. Nei, jeg aner ikke ang. de kompresjonsstrømpene, men jeg for min del blir alltid litt mistenksom når man plutselig trenger ett par til ditt og ett par til datt osv. osv. På samme måte som jeg ble mistenksom da de på den ene Løplabbet-butikken mente at støttestrømper var bra for ditt, mens de på den andre butikken mente at det var bra for datt. Du får spørre Silja, hun er eksperten tror jeg ;)

  (Adèle, ja, det er min favorittbutikk også!)

  SvarSlett
 3. Mitt forhold til mølla er også anstrengt, 5km på mølle = 10 ute, det er kjedelig, og jeg for merkelige smerter bak kneet jeg ikke får ute.
  - men noen ganger er jeg bare lat, orker ikke kle på meg og lar meg lure :-)

  SvarSlett
 4. Haha Astrid, det er jo tross alt butikken for oss ungpikevoksne. Liker spesielt godt overteksten
  - ingen kan vise deg flere modeller, større og bedre utvalg -

  Bare så synd at jeg brukte opp alle pengene mine på xxl.

  Sitter nå iført nystrømpene og later som jeg er på fly - så blir de da ihvertfall brukt til noe :-) Tror jeg klarer meg uten på tur.

  SvarSlett
 5. Grabben i graven bredvid, ja - var det ikke den jeg anbefalte for deg for en 10-års tid siden??
  Kom du på det selv nå?
  Hahaha
  Jeg likte den også veldig godt:)

  SvarSlett
 6. , men lille-bjørg, hvorfor så bitter?-)

  Jeg tviler ikke ett sekund på at du anbefalte den, men går da ikke rundt og husker hvem som anbefalte hva i forrige århundre,
  - lesing er en langsom hobby :-)

  SvarSlett
 7. Åh, jeg har jo noen støttestrømper ett eller annet sted fra da jeg var gravid og reiste en del med fly. Kanskje jeg skal finne fram dem? hahaha..

  Man får jo kjøpt rosa kompressjonsstrømper, og de er jo litt kule. I kombinasjon med løpeskjørt ser det jo veldig skolepike ut. Nei nå må jeg handle. Eller vent, bursdag om en uke jo. Da har jeg noe å sette på ønskelisten min. hihihi

  SvarSlett
 8. hei
  kompresjonsstrømper,det må jo være måte på tull
  ønsker meg det ikke til geburs

  SvarSlett
 9. Gratulerer Camilla og anonym.
  Håper dere får akkurat det dere ønsker dere. Kompresjonsstrømper må da være en glimrende ide for aldrende jogger - og rosa er mye bedre enn disse brune de bruker på gamlehjemmet :-)

  Sikker på at jeg hadde fått dem mye billigere på Adele enn xxl også - nok en amatørtabbe!

  SvarSlett