lørdag 25. september 2010

MARATON NESTE.

Tilfeldige linseluser uten fokusposer.

Oslo Maraton, 1 dag igjen. (dvs. halvmaraton for meg)
Da er startnummeret og rosaskjorta hentet. Prøvde å krangle meg til i blå men de nektet, så jeg endte opp med xl-dame, kroppsnær medium får bli til neste år. Hadde gledet med til compeed og sjokobar men startposen denne gangen inneholdt kun makrell i tomat og div.reklame, så her er Sentrumsløpet flinkere - de kunne jo by på både drops og hælplaster.

bla bla og bla.
- for all denne bablingens funksjon er jo bare å kamuflere nerver, forkjølelse, hostehals og legger som aldri har vært verre, lår som ikke fungerer. Faktisk hadde jeg også kneproblemer og vondt i ryggen når vi gikk i Oslo idag, kom meg knapt opp Karl Johan og ble livredd hver gang noen hostet - som var HELE TIDEN. Aldri har jeg sett/hørt en mer forkjølet gjeng enn de som befant seg i hovedstaden idag
- kanskje bortsett fra de på Jessheim torsdag & bussen igår.

En gjeng sjuklinger på Karl Johan - en av disse har sikkert skylda for min nåværende tilstand.

Nybegynnertabber.
Etter noen timer vandring blant basillene(dårlig trekk) var jeg så psyk, kald og forfrossen at jeg måtte gå til innkjøp av skjerf (smart trekk). Dårlig trekk 2 var lunch på Akerbrygga, i vind og sigarettrøyk (for man sitter jo ute til November), der det jeg trodde var eggerøre viste seg å være reker i majones. 8K holdt seg til mytene og banket pasta, smartis nr.3

Så er jeg forberedt?
Det slo meg plutselig at jeg kun har løpt 1 gang denne uka og nå er det 3 dager siden sist - ergo har jeg ingen anelse om hvordan dette halsproblemet virker inn - men jeg føler meg utålmodig, spent og litt mindre nervøs enn forrige gang. Tror jeg.

Kveldens vin, sjokkis og mango til side har jeg trent OK, løpt noen lange turer og vært mer på asfalt enn ever, så joda, det burde holde og uansett hvordan det går blir det moro. Kim Possible eller Mission Impossible - den suggerende stemningen på festningen idag dro med meg, sitrende spenning og følelsen av å være en del av noe
, alle de med Fokusposer og t-skjorter.
Massemoro og jeg lar meg påvirke.

Tror nesten jeg gleder meg litt!
Ikke minst til morgendagens blogginnlegg.

LYKKE TIL PEEPS!
Håper det blir varmere enn idag, uten vind og mindre regn enn fredag.
Idag var det KALDT.

10 kommentarer:

 1. Masse, masse, masse, masse LYKKE TIL!!!! Jeg har vært på husmorferie i London så jeg har ikke blogget/lest blogger i det siste, men er tilbake nå ;-)

  SvarSlett
 2. Hurra! Og i morgen blir stemningen enda mer suggererende :-D Lykke, lykke til igjen!

  PS. Det er da *ingen ting* som er så fysisk slitsomt som å spasere på Karl Johan...

  SvarSlett
 3. Lykke til! Det går sikkert kjempefint, og jeg skal krysse fingrer og tær her i Alta og tenke på deg som springer der langt borte i hovedstaden, og så skal jeg sende positive vibber og dettane blir så bra att!

  SvarSlett
 4. Du har rett Karl Johan er utmattende og burde egentlig telle som treningsøkt :-)

  Camilla: det går nå an å legge inn Birken rapport selv om man er på storbyferie tsk tsk.
  (håper du hadde en fin tur.)

  SvarSlett
 5. Takk for det Solgunn
  , her trenger man alle gladvibber man kan få :-)

  SvarSlett
 6. Dette er det du har trent til og dette klarer du! :-)
  Mange gode gladvibber sendes fra Hammerfest også - lykke til!

  SvarSlett
 7. Ja det går an, men har bare ikke gjort det. Shopping kan slite ut den mest erfarne ;-)

  SvarSlett
 8. Synd vi ikke er sammen med dere i helga. Jeg hadde jo likt å shoppe i storbyen, og han andre hadde elsket tanken på å løpe på søndag, og da sammen med dere. Vi tenker på dere i morgen, sender mange gode vibber og så snakkes vi en gang i morgen kveld tenker jeg. Lykke til begge to, vi er glade i dere

  SvarSlett
 9. Lykke til idag!!! Du fixer dette glatt.

  You- Can- Do- It!:)

  SvarSlett
 10. Takker for all lykke og gode vibber sent my way - nå er vi nesten ferdig påkledt og klar til å dra, hvorvidt vi toger eller kjører blir avgjort i absolutt SISTE SEKUND :-)
  - og til han som synes jeg alltid drar på hvor mye og kler meg for godt: - skal jeg ha med kamera i løypa, kan bli mange fine bilder hvis jeg sprekker :-))

  SvarSlett