torsdag 19. august 2010

DAGENS TRENING (Pilates)

Greide akkurat å lukke Sportstracks uten å lagre loggboka så all info/bilder og tall jeg skulle bruke forsvant - derfor får Eidsvollkirka ta over for grafer og kart. Klokka var ca.20,00 - så det begynte å skumre, men det er virkelig en idyllisk rundkjøring, flanket av store, gamle hus.

Feks dette som ligger tversover kirka med standsmessig treflankert port og fungerer som barnehage (tror jeg).
Ikke det at man kan se huset men :-)

Grunnen til at jeg var syklet på slike fremmede trakter var Pilates. Greide endelig å motivere meg til litt utenomtrening - har helt mistet grepet om styrketreningen - så jeg er mektig stolt og rikelig belønnet over denne prestasjonen.
- for sykkelturen dit var ca 13km (inkl. noen km rote seg bort) - og så skal man jo også hjem.

Nå ble instruktøren syk og halveis besvimte etter 30min - men jeg rakk da litt mage/rygg før hjemoverturen. Det er nå ellers ganske typisk at når jeg endelig kommer meg avsted, første gang på over 1 år - så svimer sjefen av???
Heldigvis så det ut til å gå bra.

Summarumma:
13km sykkel + 30min Pilates + 11km sykkel

Nå skal jeg forsøke å finne ut hva som er galt med Sportstracks og været.
Kaputt plugin.

6 kommentarer:

 1. Pilates, ja - har det noe for seg, synes du? Blir du sliten, eller avslappet, eller hva?

  Treneren gikk sikkert i bakken fordi du hadde håret fullt av babysnegler. Fullstendig forståelig.

  SvarSlett
 2. Nå ble det bare 30min denne gangen men det svei i mage/rygg bare et noen reps, og når vi lå på magen gjorde noe skulder/rygg ting var det nesten krise,
  rundt meg lå det både gymnasiaster og bestemødre - uten problemer, så jeg tror nok det vil ha noe for seg - i lengden - 30min/året derimot er jeg mer usikker på :-)

  Altså:
  Etter å ha lest kommentaren om snegler som masseproduserer seg selv (og jeg velger hardnakket å ikke google) - begynner jeg selv å føle meg litt paranoid, for fant vi ikke en slik babysnegle i salaten også??

  - hilsen Medusa.

  SvarSlett
 3. Det ble jo en duatlon ;) Kjekt å få til flere aktiviteter på en økt. Har sett litt på km tidene dine. Vi ligger utrolig likt. Hvilken distanse skal du delta på på OM? jeg var med på 10 km i fjor, men dropper det i år. Skal delta på Birkebeinerløpet helgen før, og vil skåne bena litt.

  SvarSlett
 4. Jeg løp 10km ifjor og skal prøve 21 iår - det blir en thriller :-)

  Birken er tøffe greier, skal du sykle eller løpe?

  SvarSlett
 5. Jeg skal løpe Birken. Den er 21 km i terreng. Bli med du også!! :-D 2 km opp, resten nedover. Da er det bare å la bena gå av seg selv.

  SvarSlett
 6. Det får bli til neste år :-), foreløpig har hjernen nok med å forholde seg til ett stk. halvmaraton, selv om jeg skal innrømme at 19km nedover høres mer fristende ut enn opp og ned på asfalt.

  Du skal vel svømme litt først og sykle til startstreken, regner jeg med??

  SvarSlett