onsdag 18. august 2010

DAGENS TRENING (8km)

Gjennomsnittstid - 6,03/km, (9,9),
Hemmeligpuls, sikkert kjempelav (yepp)

Totalt 8,38km
Med bare i overkant av måneden igjen til OM var det elendig planlagt med nesten ei uke løpefri, men sånn går det når man sitter oppe hele natta og ikke klarer å kontrollere seg ved kakebord og bardisk - selv om søvnunderskuddet sannsynligvis kommer mer av nattelesing og snorking - andres snorking.

Dørstokken har vært lenket og låst og minus sykkelturen igår - som kun var for transport - har jeg ikke rørt meg siden fredag. Som regel betyr slike avbrekk at jeg knapt gidder løfte beina, men idag - føles nesten blasfemisk og si det - struttet jeg av energi,
- og vrangforestillinger - for riktignok var det veiarbeid ved løypestart og vi måtte starte i bratt oppoverbakke - men jeg styrtet avsted med skikkelig hui hvor det går - følelse - bare for etterpå å finne ut at første km gikk på nesten 7min. ??? - lurt igjen.Etterhvert gikk det fortere, selv oppover inni i bakkeskogen, prøvde å unngå lunting - og fikk opp dampen på de siste 3 - selv om gjennomsnittet ble som vanlig. Illusjon or not - det føltes bedre idag enn på lenge!!

Snarveien jeg tok på slutten - orket ikke de siste 200m rundt Statoil.

Best? - Været, overskyet og småkjølig.
Teit? - At jeg ikke har noen følelse av hvor fort/tregt jeg løper.
Vondt? Kjente hofta først rundt 3/4km, så ble den gradvis stivere uten at det hemmet eller hindret - knær og akilles var tilstede - men mindre enn på lenge - ukespauser har da noe for seg!!

5 kommentarer:

 1. Du og du.. :D Det finnes jo mye trening som er gøy!! Hva skal du løpe for?

  SvarSlett
 2. - ihvertfall morsommere å løpe enn å ta ettbeinsknebøy og hakestang (er det ikke det det heter når man får haka over stanga).

  SvarSlett
 3. Det heter... mm.. neeei. Åh, jeg kommer ikke på noe morsomt, da heter det hakestang.

  Du er den morsomste og kjempeflink å løpe.

  Jeg gleder meg til å heie på deg til OM!! Woho!

  SvarSlett
 4. Jeg sa jo at sjokkis og rødvin er lov! Masse kos + masse hvile = energioverskudd + ingen vondter. Kan du ønske deg en bedre oppladning til OM, egentlig?!? (Tror jeg skal gå over til den oppskriften jeg og. Hvem trenger Grete Waitz?)

  SvarSlett
 5. Du har så rett,
  Her blir det å KOSE seg i maratonform framover, egen hemmelig sportsdrikk i lommelerke :-)

  SvarSlett