mandag 31. mai 2010

DAGENS TRENING (8km)

Gjennomsnittsfart - 6,08 (9,8), temp 22+
Gjennomsnittspuls/Maxpuls - 156/172

(sjekk den lave snittpulsen - vet ikke helt hva jeg skal tro)

Planen var grytidlig morgenøkt idag - men pollensov og sløvet for lenge - og plutselig var det for varmt. Løsningen ble å løpe ettermiddags i skyggefull skog - dessverre er bare i underkant av 3km i denne løypa inni selve skogen - resten var gressklipp, grill og stekende sol.

Følte at deg gikk lett og greit inne i skogen, selv om jeg trodde jeg løp raskere enn jeg egentlig gjorde - godt man er gps-utstyrt - nytter ikke å lyve på seg km-tider da.

Utenfor derimot var det flatt og lettere terreng - men VARMT og 3km var et helt liv, sprang også feil - rundt 7km - (jeg har jo bare løpt her i snart 2 år), sikksakk imellom grillende bikinifolks - og rotet meg til slutt inn i en uvelkommen hage, overså de sure, vasset ut i grøfta og klatret over gjerdet - killerblikk i ryggen. Orket ikke lete opp løypeveien etter dette og sprang hovedveien rett til Statoil.

Nøt
xl-1 i skyggen mens jeg ventet på 8K - som true to form nektet å drikke underveis og sleit - selv om han ALDRI vil innrømme at det var derfor.Pains?
Ingenting spesielt - gjenstridig vannblemme, pusteproblemer og stive hofter - bena forøvrig virker bra. Kryss i taket!

Langturen utsettes til jeg klarer å komme meg opp tidlig nok og kaldere dager - jeg vet de kommer - positivity - yes!

Andre som har trent i sola?

6 kommentarer:

 1. Uff ja, 6,5 km på Bygdøy i stekende ettermiddagssol, sinnssykt varmt, HATER det, neste år skal jeg bare løpe løp i Nord-Norge og få meg tredemølle i kjellerboden...

  Unnskyld, ikke meningen å være så negativ når du klarte å være positiv :P

  SvarSlett
 2. Her kan du være så negativ du vil :-)
  - merk at mitt eget positive plusshumør kun er på overflaten.
  - jeg er ekstremt dårlig på sol og varme - og ikke bare når jeg løper.

  SvarSlett
 3. Flott gjennomført! Varmen kan være slitsom, viktig å drikke nok som du sier. Jeg har tatt meg hviledag i dag, men skal begynne å trene på å løpe i sol og varme. Skal to uker til Mallorca i juli... Er litt spent på hvordan det skal gå med treningen da.

  SvarSlett
 4. Det beste må vel være å løpe grytidlig eller kanskje sent på kvelden

  , skal selv på ferie til varmere strøk senere i sommer men medmindre jeg finner meg ei AirCondition-ert mølle og/eller blir ekstrem morgenfugl kan det hende det blir lite løping

  God tur ihvertfall, regner med du takler dette mye bedre en meg :-)

  SvarSlett
 5. Jeg var ute og løp i sola både lørdag og søndag (Oslo - ca 4/5 km pr tur). Og jeg synes det var HERLIG! Absolutt ikke for varmt i det hele tatt :)

  SvarSlett
 6. All ære til deg som takler sola :-)

  SvarSlett