lørdag 10. april 2010

DAGENS TRENING. (7km)


Mølle Totalt 7,2km
1km oppvarming
0,2km gange
5km
0,8km subb
0,2km gange.

Lånte bort gps-en til 8K som skulle løpe årets første utetur og ble selv igjen inne på mølla for å holde et øye på 3K og medbrakt kompis
- og godt var det da en medtrimmer 2 ganger - forstyrrende - klaget både på aktivitetesnivå og lyd.

- nå nærmer det seg grensen av hva går an - det er tross et trimrom (for voksne) - slikt kan jeg ikke askeptere - osv osv.


- men altså - man har ikke tid til å passe barn når man løper, boys er boys (også når de er girls), og det er umulig å prøve å drepe hverandre med boksehansker, puter og gummiballer - uten lyd. Rett og slett impossible - og dessuten er det slikt man har mp3 og bråkete tredemøller for - musikk til aktiv utestenging av uønsket lyd.

Bildet viser bakken vår igår - idag skinner sola og kanskje forsvinner all snø iløpet av helga. Denne bakken kommer jeg til å fotografere mye så det er bare å venne seg dolper, bratthet og daglig tilstand først som sist -- (huset vår var 50 000 billigere ved innkjøp pga denne bakken, det du ser her er kun en liten bit.)

Forresten:
Tung ubekvem løping og sjokolade er nå lov på lørdager.

2 kommentarer:

  1. Snø er det her og enda. Gjett hvor vi har vært i dag, Du gjetter det aldri, men vi var der i 4 timer og hadde det på G

    SvarSlett