torsdag 8. april 2010

DAGENS TRENING. (7km)

Gjennomsnittsfart - 6,14/km (9,6), temp +6
Gjennomsnittspuls/Maxpuls - 162/170


Totalt 7,52km
Pakket min splitter nye rompetaske full. Ekstra trøye, bibliotekbøker på overtid, pængpong, vannflasker, telefon +++ og la ut på tur. Å nei - jeg har absolutt ikke glemt den første sekkehelvetesturen - MEN - det var med sekk og dette var ROMPETASKE, ingen brodder og bare veier. Plættelætt.


Jeg lar bildene tale og surtruten hvile
Stikkord:
- brøytepinnetelling - også nedover
- melkesyre
- hvalrosspust
- rompetaskeskit

- og hvis du lurer på hva jeg gjorde i 3km bakken er det bare å se på pulsgrafen.
- og alt dette til tross for at storparten av turen gikk i nedoverbakke.

Ingenting positivt?
JO! Det nye kameraet er ankommet - noe som sikkert vil medføre drastiske layoutforandringer på bloggfronten - hagebilder, sminkebilder, dagensoutfit og eventuelle elger på min vei
(eller bare vær og vind)
- holder pusten av spenning .-

2 kommentarer:

 1. Stakkars! Harde kår!

  Veldig spent på bøkene dine nå. Thomas Hardy virker tørt, men jeg skulle gjerne prøvd selv, og Sofi lurer jeg på hva du syns om. Gi deg selv en klapp på skulderen for all geriljatreningen og skynd deg å lese! :)

  SvarSlett
 2. Suger til meg all sympati - for den er vel EKTEFØLT? :-)

  Hardy har jeg lest med stor glede tidligere og det er absolutt ikke tørt, men denne boka har jeg holdt på meg forever (mest fordi den ligger i ei veske jeg ikke bruker så mye hehe, kanskje på tide å flytte den.


  Oksana har jeg store forhåpninger til!! - og kunzelmann er strålende - ergo er det bare å jogge til nærmeste bibliotek :-)

  SvarSlett