mandag 11. januar 2010

DAGENS TRENING. (4km)

Gjennomsnittspuls/Maxpuls - 165/182

Nå har jeg neddopet og med munnen full ligget på sofaen i 3 dager - og kun 3 dager tok det og bryte ned all motivasjon, form og løpsglede. 3 dager og pur hell i jordbærløypa.


Trodde minus 9'C ville bli rene vårsangen etter de siste ukene men jeg hadde glemt vinden. Det blåste stivt og isende i oppoverbakkene (jeg sprang fram og tilbake), nedover var det medvind men det var ikke nok til å glemme oppoverslitet.

Da telefonen ringte like over 3km, midt i oppoverorkanen, sviktet viljestyrken, jeg stoppet og gikk. Dett var dett, over og siste krefter ble brukt til å lunte fram til 4km og rett hjem.

Slike økter (ikke-økter) som får meg til å sette spørsmålstegn ved hele hobbyjoggen. Det tok faktisk lenger å kle seg, lete fram ulltøy og brodder enn selve turen.

Trekker pusten og skal aldri løpe igjen, ihvertfall ikke ta 3 dagers pause, ikke trekke tenner, bli syk eller noe annet uforutsett som medfører treningsfri, my running days are over -- med mindre det føles bedre i morgen :-)

4 kommentarer:

 1. Husk at skyen er himmelen alltid blå, eller gra hvis du syns det er bedre.
  Her sliter vi med sykdom. Don Ross måtte kaste inn håndkleet og gå til legen i dag. <hva som kom ut av legebesøket, jo en haug med med. og ifølge han selv førti bl.prøver. Det går framover, men som du vet så er jo han en mann, og da sier alt seg selv, ikke sant?
  Take care, DET er noen som er glade i DEG og

  SvarSlett
 2. Skulle selfen stå BAK SKYEN ER himmelem alltid blå----

  SvarSlett
 3. Jeg tyvlånte et bilde av deg.

  SvarSlett
 4. Så koselig med anonyme oppmuntringer.

  SvarSlett