tirsdag 12. januar 2010

DAGENS TRENING. (6km)


Gjennomsnittstid - 6,08/km (9,8)
Gjennomsnittspuls/Maxpuls - 169/177


Dette skulle bli gjenoppreising og damage control for gårsdagens misery. Det var litt kaldere -11, sol og vind. Mye vind og alt kom på tilbaketuren. Dette er faktisk første gang jeg har følt behov for å legge meg ned i ei grøft å spy. Rett i vinden og det var vanskelig å puste. Pulsen var skyhøy hele veien men hadde ikke bare med vinden å gjøre -for jeg slet nesten like mye i medvind.

Psstt merk hvor langt gammelskoene mine har gått - 1119km. De er nå redusert til vinterpar men jeg har ingen plager med dem - tror Soles øker levetiden dramatisk.

Sumsumsummarum:
Det ble ikke seiersferden og vindication som jeg hadde håpet på men jeg kom meg ut og til tross for at jeg nyttårsforsettet -ingen turer under 6km - er jeg fornøyd - så tungt var det idag.

- men ikke like fornøyd selve treningsåret 2010 så langt.


Glemte nesten:
24.April 2010.
Vi har meldt oss på!


15.januar går prisen opp
så har du bestemt deg er det ingen grunn til sommel. Jeg debuterte med skrekkblandet fryd ifjor og selv om jeg hverken har blitt særlig raskere eller mer erfaren tror jeg det blir enda bedre i år ( jeg er ihvertfall ikke like livredd :-)

Løpet er 10km og du kan melde deg på her sentrumslopet.no.

6 kommentarer:

 1. Vi ses 24.04 :-) Jeg gleder meg til løpssesongen!!

  Liker du Gösta Berling eller?

  SvarSlett
 2. Hei hei, midt i mengden, kommer jeg til å stå :-)

  Gõsta B er ok, liker den godt når historien surrer og går, men faller av litt under landskapsbeskrivelser og dyreliv.

  Har du lest den?

  SvarSlett
 3. Da ses vi, i midten:-)

  Jeg leste den for et års tid siden tror jeg. Likte den godt, men ja, var noen lange beskrivelser innimellom. Akkurat nå har jeg falt litt ut av lesingen, det går litt i rykk og napp. Det ser ut som du leser en god del mer enn meg!

  SvarSlett
 4. - i midten it is :-)

  Du får henge deg med på 1001 prosjektet. 20 bøker (minimum) fra 1001 lista (1001 bøker du må lese før du dør) i løpet av 2010.

  I dare you :-)
  (så langt iår har jeg lest 1)

  SvarSlett
 5. Hm, interessant prosjekt... Jeg syns ofte sånne lister kan være litt dølle. Men hvis det er hele 1001 stk på den - bør jeg vel kunne være enig i at mange av de fortjener å stå på den;-)

  SvarSlett
 6. Mornings.

  Lista finner du her.
  http://moshonista.blogspot.com/2009/05/1001-books-2006.html

  Imponerende campinnsats igår forresten (jeg har lurelest :-)

  SvarSlett