torsdag 3. desember 2009

DAGENS TRENING. (8km)


Gjennomsnittstid - 5,45/km (10,4)

Gjennomsnittspuls/Maxpuls - 169/186

Tok meg forever å komme ut døra. Sokkeproblemer. Uansett hva jeg gjorde var det en klump ved tåa. Skiftet sokker, like ille, så tåa fikk skylda. Lot seg ikke skifte like lett. Etterhvert fant jeg ut at det var skoene - eller sålene. Var nummen, over, under og alle tærne før jeg hadde kommet opp bakken - på begge beina.. Å ga ned og skifte sko kom ikke på tale - sofaen fanger.

Mistenker ellipsemaskina fra helga - men det er mest for å ha noe å skylde på (tsk)

7 minus, numne føtter og - heftig intim betroelse følger:
Inkontinens.

Jeg snublet i en isklump og for å gjøre historien veldig kort hadde jeg istapper foran når jeg kom hjem. Det er bare å kapitulerer å joine tena-damene. Sånn skulle det altså gå - knipeøvelser til tross. Jeg bestilte meg likså godt en gratispakke med engang :-). Drastiske tiltak - no sommel og den gyldne middelvei ? - aldri hørt om.


Vondt? Yes, dessverre. Mest i hofta, høyre kne og ankel/hæl + begge leggene. Det var asfalt og is hele veien og det stakk i beinhinna i nedoverbakkene. Gloom - men jeg later som ingenting en uke til.

Første bud blir styrketrening, tåhev og knebøy. Angrep, supert forsvar og very very proaktiv.

Imorgen ?

2 kommentarer:

  1. Da er vi to da med gratispakker, men det er lungbetennelseshoste som gjorde at jeg vil ha en i allefullefalla, knipeøvelser til tross

    SvarSlett
  2. (hehehe) - vi er vel ikke så flink til å knipe da.

    SvarSlett