tirsdag 11. august 2009

DAGENS TRENING. (6km)


Gjennomsnittsfart - 5,47/km

Gjennomsnittspuls - 167 Max - 176.


Trakk meg selv ut etter håret - ekte Freud - overjeg og hulerboer id. 16 grader. Frisk, regntung luft. Morgenstund og munnen full av gull - grillz på gangstervis. Det er nok med en solid gulltann. Jeg tror jeg aldri har vært mer negativ på vei opp bakken noensinne. Bakken er på ca 1km så det er plenty av tid å psyke seg ned på.

Etterpå derimot - en lykke som varte nesten hele dagen. Faktisk helt til jeg satt på bussen hjem fra A-hus (8K er ennå ikke sluppet fri) med en gnagende fornemmelse i foten. Måtte tøye legg og hofte på hvert hushjørne og fortauskant og tilstanden nærmer seg stadiet før løpeforbudet.

Orker ikke tenke på det og tar en dag av gangen - på strutsevis. Skal ihvertfall prøve et par uker med maratonprepping før jeg ruller meg over.Selve løpinga idag var litt opp og ned. Tok ca 500m før foten fungerte normalt og følte meg litt i ubalanse i begynnelsen da foten ikke virker som den skal.


Har hatt lett for å gi meg de siste gangene så jeg prøvde å ta det rolig - uten at det spiller så stor rolle - som vanlig har jeg bare et gir. Den siste km handlet det mer om fullføring enn fart og det gikk litt etter lyktestolpeprinsippet - da hodet hadde mest lyst til å stoppe - når som helst etter 5km.


Ellers er jeg er lettpåvirkelig og lar meg inspirere. Proteinpulver er sikkert det jeg trenger for å sette fart på både muskelvekst og innsatsnivå - forhåpentligvis er det også legende. Snåsamann på boks.

Det var salg og jeg kjøpte 2 bokser i slengen. Dark Chocolate. Jeg glemte dessverre å sjekke både søtningsmiddel og e-stoffer i påvirkningens rus og ser nå hadde det er flust av begge deler. For sent nå - 2 digre bokser skal fortæres - så får man lete etter e-fritt senere. Irriterer likevel vettet av meg at jeg ikke dobbeltsjekket for aspartam. Jeg velger rent sukker over dette any day - men det er kanskje vanskelig å finne proteinpulver uten kunstigheter.

Blandet ut en skje i vaniljekesam som test og jeg tror dette skal bli litt av en utfordring. Smaken var helt på grensen - men det er sikkert bare kesamen som ødelegger (tvangspositiv). Skal ta en bærplukker runde i morgen og prøve på en ordentlig blanding (hvis jeg klarer å komme over E-ene.)

Vi (jeg & mini) har også vært på A-hus idag. Lesestoff, undertøy og sokker var i strong demand og pasientens tålmodighet er tynnslitt. Nok en gang satser vi på at han slipper ut i morgen.

3 kommentarer:

 1. Woho! Dødskult!

  Nå er jeg full av gode tips her: Du trenger ikke blande pulver i kesam fordi kesam er fullt av proteiner allerede. (Målet er 20 gram per måltid) Ellers kunne det vært et tips å bruke vanlig kesam i stedet for vanilje fordi pulveret er så søtt i seg selv. Da unngår du ekstra sukker.

  Aspartam-biten har jeg aldri sjekket selv. Kjipt.

  Perfekt pulvermat er smoothies, milkshakes eller blandet med grøt/pannekaker. Lykke til!

  SvarSlett
 2. Hmm - jeg har prøvd forskjellige typer smoothies idag. Rips og bananer + en superoppskrift fra en nabo som lager de nydligste sjokoshakes. (Rismelk, bananer og peanøttsmør)

  Begge deler ble grusomt - jeg kan ikke en gang skylde på mine svarte koke-tomler for pulveret smaker helt for jjjj. Skal eksperimentere mer men så langt - skeptisk :-).

  Har brukt 3 måleskjeer som det stod på boksen - brukte kun 2 neste gang og erstattet med kakao - i morgen blir det kun 1.skje.

  Jeg prøver så lenge hodet holder (reagerer ikke bra på aspartam) - men i dette tilfelle kan det hende smaken tar meg først.

  Takk for tips - de følges nitidig opp og kom gjerne med oppskrifter - detaljerte oppskrifter that is :-))

  SvarSlett
 3. hei du, det er 13 august i dag

  SvarSlett